zondag 16 mei 2010

100ste blogbericht.

Vandaag leest u het 100ste blogbericht van mij, wat is er ondertussen allemaal niet gebeurt. Even een droge opsomming: gestart op 6 Februari 2010, 33 volgers, tot nu toe ongeveer 8200 bezoekers, tot nu toe 5066 Nederlandse bezoekers, sinds 14 Februari 2010 Analytics achter mijn blog, sinds 14 Februari zijn er 6813 bezoekers gepasseerd via Analytics en 42 landen hebben nu mijn blog bezocht. Pffff!!! Het begint mij nu een beetje te duizelen. Er zijn heel veel trouwe bezoekers, waar ik heel erg blij mee ben. Een 2-tal leuke verhalen wil ik jullie niet onthouden, een reactie van Ronel: ik wil graag de vlag van Zuid-Afrika op je blog zetten, hoe doe ik dat? Ik mailde haar heel droog, dat ze dan de KLM moest bellen en een vlucht moest boeken. Tien minuten later zie ik ineens de vlag van Zuid-Afrika verschijnen. Ik mailde haar weer, dat ze niet meer hoefde te boeken. Mail terug van Ronel, dat zij haar vriendinnen in Zuid-Afrika had gemaild, dat ze even naar mijn blog moest kijken.
Het tweede verhaal is, dat mijn zusje, schoonzusje en DS op vakantie gingen naar Australië, nog voor ze aankwamen had ik een bezoeker uit Australië. Ik vind het verbazingwekkend dat ik over de hele wereld te lezen ben. Nu weer over naar de dingen van vandaag. Ik heb weer 3
blokken gemaakt van de NYB, het was eigenlijk de bedoeling dat ik gisteren een bericht had geplaatst, maar daar is die dag, donderdag, niets van gekomen. Ik schrijf de berichten de dag ervoor, anders moet ik de wekker zo vroeg zetten. Vrijdag wilde Henk een nieuwe radiowekker kopen, ik moet dan mee om het gekocht te dragen, omdat hij dan uit zijn balans raakt, omdat hij deels gehandicapt is. Hij wilde eerst naar die winkel, die schreeuwt dat je niet gek bent, deze winkel is niet mijn favoriet, maar nu was het lang zoeken en ik kwam er moe uit. Door alle apparaten die er aan staan, krijg ik zoveel straling dat alle energie uit me gezogen wordt, dus ik heb niets meer gedaan die dag, behalve op de bank hangen, in slaap vallen enz.. Zaterdagmorgen werd ik weer vol energie wakker en heb dus heerlijk aan de NYB zitten werken.
Voor de linker onderkant wilde ik de kleur blauw gebruiken, voor de linker bovenkant wordt de kleur groen gebruikt, alhoewel ik nog wel op zoek moet gaan in mijn voorraad naar felle groene stoffen. Tijdens het fotograferen maakte ik deze 2 foto’s, meer foto’s was de bedoeling, maar techniek eigen, de batterij was leeg, jammer!! Het positieve eraan is, dat ik nu rustig aan de groene blokken kan gaan werken. Daarna volgt wel een foto van het geheel. Straks ben ik weg, ik ga naar mooie quilts kijken van Wietske Kluck, zij heeft vandaag nog open atelier. Daar ben ik benieuwd naar. Foto’s volgen, want de batterij is helemaal vol.

15 opmerkingen:

pauline zei

Van harte gefeliciteerd met je 100e bericht. Hopelijk kunnen we nog lang genieten van je verhalen en foto's.
Fijne zondag nog.

Marion zei

Aart, gefeliciteerd met je 100e bericht en met al jouw trouwe lezers! Ik hoop dat we je nog lang in blogland mogen volgen!!!

Tineke Machiela zei

wat leuk 100 alweer...gefeliciteerd en op naar de volgende 100..de tijd vliegt voorbij he..zo begin je een blog en wat voor 1 ..:) wat een mooie dingen staan hier zeg..toppie ...ik kom eens weer buurten hoor:)
fijne zondag
en de groetjes Tineke

Gerry zei

Gefeliciteerd met je 100e schrijfsel. Ik ben een regelmatig terugkerende lezer en hoop nog lang te kunnen genieten van je verhalen en vooral van je creaties.
Gerry

Anoniem zei

Hoi Aart, proficiat met 100 berichten! Een paar maanden geleden zei je nog dat je niet zo handig op de PC bent en moet je nu zien! Ik hoop dat we nog lang mogen meelezen. Volgens mij doet die wekker van jullie het errug goed, want je hebt je berichtje om 5 uur 'smorgens geplaatst --- of had je nog niet geslapen? Fijne zondag!

Mooi, die beauty met die vrolijke kleurtjes

Tineke L

Marie-Anne-José zei

Gefeliciteerd met je 100e bericht en dat er nog heeeel veel mogen volgen. Ik ben een trouwe volger van je blog geworden en hoop nog lang op visite te kunnen komen om te genieten van je verhalen en je quilts. Nog een hele fijne zondag met veel quiltplezier.
Groetjes Marianne

Daniëlle zei

Proficiat met de 100 verhalen!! voorfdat ik je ging "volgen" las ik altijd " stiekem" en dat zijn er dus meer hihi! Geniet vandaag maar bij Wietske, krijg je vast nog meer energie van!! Mooie dag vandaag, groeten, Daniëlle

MaksiTaksi zei

HiepHoi! Daar is tie dan je 100ste!
Gefeliciteerd!

Janny zei

Gefeliciteerd me je 100e bericht! Ik hoop nog heel veel berichtjes van je te kunnen lezen.

Klaske zei

Gefeliciteerd Aart, op naar de volgende 100!!!

Marijke zei

Gefeliciteerd met je 100ste bericht.
Prachtige kleuren heb je gebruikt voor je NYB, een feest om naar te kijken.
Groeten Marijke

Unknown zei

Gefeliciquiltaartjes!
Volg je blog sinds de regiodag in Bennekom. Moet zeggen dat jouw enthousiasme werkt positief voor mijn eigen werktempo. Dus ga zo door, aub!
Groetjes, Riikka

Unknown zei

Laat ik dan de 13e zijn. Proficiat.
Als je zo door gaat zullen we je heel vaak per jaar kunnen feliciteren.
Morgen foto's van Wietske ?
JOS.

Anoniem zei

Gefeliciteerd Aart, met je 100e posting. Dat er nog maar vele mogen volgen. En je New York Beauty wordt al mooi zeg. Heerlijk, al die kleuren.

Marion zei

Hoi Aart, gefeliciteerd met je 100ste blog, ik blijf je volgen. Ik geniet altijd van je verhalen. Op naar de volgende 100. Groetjes Sonja