zondag 9 mei 2010

Ik had veel verder willen komen.

Schuldgevoel. Heerlijk hè! Daar kan je zo heerlijk in wegzwijmelen. Nou ik had inderdaad wel gedacht verder te komen, maar vanmiddag wilde ik toch wel naar de Giro d’Italia kijken. Ik ben niet heel fanatiek, maar naar wielrennen kijk ik graag. Van de Giro is nooit zoveel op tv te zien, tenminste bij de NOS. Voetballen gaat altijd voor. Maar het liefste zie ik de Tour de France. Van de onderlinge verhoudingen binnen de diverse groepen begrijp ik niet zoveel, maar ik hou nou eenmaal van Frankrijk, en bij de tour zie je veel Frankrijk. Alleen kijken naar de tv heeft één nadeel, je mist de geur van Frankrijk. Nog 3 blaadjes moet ik appliqueren,
de 4 tulpen en het middelste rondje. Nu moet ik natuurlijk niet te snel gaan anders heb ik dinsdag op de bee geen keuze meer wat te doen die dag. Hoe vinden jullie het stofje van de tulpen, het zijn allemaal rondjes die de stof beweging geven.
Vandaag doe ik niet veel, straks gaan we naar mijn ouders toe, de belangrijkste reden is niet omdat het moederdag is, maar mijn ouders zijn vandaag 49 jaar getrouwd. Dus volgend jaar, bij leven en welzijn, is het groot feest. Ik heb vandaag gezocht of de bus die wij moeten hebben wel rijd, we moeten door Utrecht, maar na lang zoeken, en van de ene site naar de andere gestuurd te zijn, uiteindelijk gevonden. De bus neemt dan een iets andere route, maar komen doen we er.

6 opmerkingen:

Birgitte aka Bietje zei

Mooie stof voor de tulpen. Het heeft wel wat weg van een vingeafdruk met die cirkels.
En succes om bij je ouders te komen. Gelukkig hoeven wij maar 10 minuten te fietsen. Fijne zondag nog.

sylvia zei

veel plezier met de Giro!!!!
geef mij maar lapjes!!!

pauline zei

Het is een mooi stofje wat je voor de tulp gebruikt. Inderdaad brengt het "schwung" in de bloem.
Veel plezier vandaag bij je ouders. Begin je al te denken aan een quilt voor hun 50-jarig huwelijksfeest??
Daar kun je beter maar op tijd mee beginnen, haha.
groetjes,

billibeer zei

Fijne dag bij je ouders!

billibeer zei

Fijne dag bij je ouders!

Unknown zei

hallo daar
ja ja werk bewaren voor de bee hoor ! Ik ben benieuwd hoe de tulpen er in het echt uit zien.
Tot dinsdag
Jos