zaterdag 29 mei 2010

Het begint er nu op te lijken.

Langzaam begint het er nu op te lijken, ik ben begonnen de blokken aan elkaar te naaien. Ik ben er wel aan toe, om er een eind aan te gaan maken, aan de NYB wel te verstaan. Het voordeel en nadeel van bloggen is, dat je elke keer wel een verhaal moet hebben, dus tussen de bedrijven door ben je bezig met voorbereidingen voor het nieuwe blogbericht. Soms heb je echt geen idee, totdat er ineens iets voor doet. Net als afgelopen week met de hijskraan. Gisterochtend de wasmachine aangezet, ondertussen boodschappen gedaan en toen ik terug kwam, moest de was nog in de droger. Toen de overhemden klaar strijkdroog waren, kon ik die vast strijken en kon de rest nog even verder tot het kastdroog was. Daarna de lunch en toen kon ik eindelijk verder de laatste 2 blokken in elkaar te zetten. Toen dat klaar was, kon ik de blokken
DSCN1231.JPG
strijken, want de strijkplank en strijkbout had ik laten staan. Daarna heb ik 2 aan 2 de blokken aan elkaar gespeld en aan elkaar genaaid. Daarna een blok van 4 blokken gemaakt. Nu heb ik 2 kwartblokken in elkaar zitten, alhoewel ik nog wel een naadje los moet maken, omdat er een stukje stof niet goed zit, waarschijnlijk hoef ik niet te vertellen waar dat zit, dat zien jullie wel.
DSCN1232.JPG
Gistermorgen heb ik de Quilt&Zo lekker zitten lezen op bed, met een kop koffie. Er zitten wel een paar leuke projekten tussen. Daarom vindt ik dit blad zo leuk, je kunt nieuwe dingen uit gaan proberen, mits je de benodigdheden in huis hebt. Nu heb ik laatst Lutrador aangeschaft op een tentoonstelling. Dus nu nog een paar zakken tijd vinden en ik dan aan de gang. Aan de overkant van de straat zit een leuk putdeksel, ik denk dat het een afsluitdeksel is voor een tank, die in de grond zit, voor het gebouw. Daar kan ik Lutrador op leggen en met waskrijt aan de gang. Maar dat is voor later eerst moet deze top in
DSCN1233.JPG
elkaar en er moet nog een rand omheen. Dat wordt geen 4 banen stof en klaar. Wie weet kan ik met EQ6 wel iets leuks ontwerpen en anders is er nog papier en potlood. Zondag wordt er slecht weer voorspeld, of is het voor ons dan goed weer? Goed Weekend!

3 opmerkingen:

Mama Pea zei

Hello, I do not know what language your blog is written in...but I think your blocks are beautiful! Striking colors and fantastic designs! Wow!

Guusje, zei

Wat wordt dit een prachtige, kleurrijke NYB. Vind hem geweldig mooi worden.

Marijke zei

Wat een S*C*H*I*T*T*E*R*E*N*D gekleurde blokken maak je.
Zo mooi .... word hebberig, wil ik ook!
groetjes Marijke