vrijdag 18 november 2011

De winnaar is bekend!

Gisteren is de 100.000 ste bezoeker langs geweest,om dat te vieren heb ik een give-away georganiseerd. Uit de reacties had ik een mooi rond getal in gedachten, dat getal was 2882, gisteren kwam ook de 2882e reactie, maar ik moest nog wachten tot de dag voorbij was om de uitslag bekend te maken. De winnares mag een boekomslag
P1030852.JPG
uitzoeken, mooier, ze mag de techniek bepalen en de maat, waarmee ik een boekomslag ga maken. Wie is de gelukkige, ta ta ta, SYLVIA is de gelukkige. Sylvia is de eigenaresse van het blog http://sylviawillemiens.blogspot.com. Gefeliciteerd Syl!! Zoek een favoriet boek uit, neem de maat van kaft naar kaft en zoek uit of wat voor boekomslag je zou willen ontvangen.
Iedereen die verder een reactie heeft geplaats wil ik daarvoor bedanken, er waren hartverwarmende bij.

6 opmerkingen:

pauline zei

HONDERDDUIZEND bezoekers, het is niet niks, Aart! Sylvia...van harte fefeliciteerd met je prijs, het zal wel een omslag voor de E-reader worden, he, grinnik.
groetjes,

Hannie de Beer zei

Aart en Silvia gefeliciteerd, Ik was het nét niet, maar ik blijf gewoon lekker op je blog kijken naar alle ideetjes en mooie werkjes!

sylvia zei

Lieve Aart, ik ben er helemaal hartstikke blij mee!!! De rest van mijn reactie staat in een mail van mij naar jou, maar die heb je vast al gezien.......:)
Is iets tussen ons, he.......;)
Liefs, Syl

vilterietje zei

een dikke proficiat voor sylvia en voor aart veel plezier met het maken van de give away:)SCHIESYL

Joke Hardenbol zei

Gefeliciteerd Sylvia en Aart, jij veel plezier met het werken 'in opdracht'.
Hartelijke groet,
Joke

MaksiTaksi zei

Wow Aart, ik had heel wat bij te lezen op je blog, je bent een bezige bij, of bee...hhihihihi.
Lieve groetjes