donderdag 10 november 2011

Heerlijk weertje en mooie kleuren.

Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ik vandaag met een bericht kwam, maar gisteren stond ik op
P1030848.JPG
mijn balkon en keek tegen deze kleurenpracht aan met daarboven een strakke blauwe lucht. Die hebben we afgelopen zomer niet zo veel gezien. Ik ben bezig geweest met de laatste rand van de Round Robin 2011, de rand zit nu aan de rest van de top en binnenkort gaat het op de post. Dan kan de ontvanger er wat langer van genieten voordat het 1 December is, de deadline van de Round Robin 2011.
Aan de overkant van de straat staat Luxor ook te baden in het zonnetje, het schijnt ook op de ‘torentjes’ op het dak, er zit een liggende halve maan in, die goudkleurig is. Deze halve maan ligt in een zeshoek, waar goudkleurige ‘druppels’ omheen zitten. Als het zonnetje erop schijnt kun je ze goed zien, soms een beetje te fel, maar dat is later weer over. Op de foto zie je niet veel blad liggen,
P1030849.JPG
dat komt door het veegwerk wat elke morgen gebeurt. Voor een beter zicht klik dan op de foto en klik daarna links onder voor een vergroting. Het witte pand wat nog net op de foto staat staat al een lange tijd leeg, nog iemand belangstelling?

2 opmerkingen:

Shirley zei

Mooi uitzicht, zeker als het najaarszonnetje zijn best doet, zalig. Ik zit nu achter het raam te zonnen :-) Is dat witte gebouw niet iets om (studenten)appartements van te maken.

sylvia zei

nee,hoor, geen belangstelling voor je witte pandje.........tis me veuls te druk bij jou voor de deur!!! ..........;)
Ik ben meer van het platteland en het derp, he?! Zo hebben we allemaal ons stekkie!
Liefs,Syl