dinsdag 8 november 2011

Opruimen.

Ik ben hier heel erg slecht in, maar het is weleens nodig. Ik heb het liefst alles om me heen liggen, als ik het opberg zie ik het niet meer.
P1030842.JPG
Het was een actief weekend voor mij, vrijdag de AQO, zaterdag de weefdag in Barneveld en  toen ik thuis kwam met vrienden een hapje eten en naar de schouwburg voor de opera Faust. Opgetreden werd er door het GOOG, Gelders Opera en Operette Gezelschap, waar een vriendin van me zit. Die vriendin zie ik a.s. donderdag en ik weet niet of ze het leuk vindt als ik haar herinner aan het ‘incident’. Bij een gedeelte van de opera zat ze op een soort bankje, na de akte stond ze op en ik zag een hele grote split aan de achterkant in haar rok. Net voor ze het podium aan de achterkant verliet, zag ik ineens de rok naar beneden vallen, daar stond ze in haar blote benen. Niet iedereen heeft het gezien, maar er ging wel een gelach op in de zaal. Afgelopen zondag was mijn jongste broertje jarig, dus was ik weer weg. Daarom maar eens een start gemaakt met het netjes opruimen van de nieuw aangeschafte materialen, daarvoor even de stad in geweest om nieuwe opruimbakken te kopen, die met drukknopen in elkaar zijn te zetten. Dit is in ieder geval netjes opgeborgen, nu de tafel waar mijn naaimachine op staat eens even uitmesten! Wish me luck!!

9 opmerkingen:

Marrie-jette zei

Weet je Aart..als je de boel zonuendan niet eens uitmest is het toch niet meer te overzien?Zelf ben ik er ook niet zo goed in maar als ik het dan weer klaar heb voel ik me zo rijk!

Birgitte aka Bietje zei

Ook hier geldt voor spullen "uit het oog uit het hart" (niet voor mensen hoor). Als ik het niet zie, weet ik niet meer dat ik het heb. En vaak genoeg koop ik het gewoon opnieuw. Erg he?

Liesbeth Wessels zei

Als je klaar bent, kun je mijn werktafel wel even onder handen nemen......groeten van liesbeth

vilterietje zei

hahahaha....dat lijkt me "very embarrassing"
aartik heb hetzelfde met opruimen, dan weet ik niet meer waar het ligt en ben ik alles kwijt:)

Shirley zei

Hopelijk moest jouw vriendin hier achter de coulissen zelf ook hard om lachen, grappig is het wel. Kijk, dat heb ik toch ook, mijn nieuwe aanwinsten op tafel, om naar te kijken en zo, maar als je dan niet meer het tafelblad kunt zien, vanwege alle mooie dingen, dan wordt het weer tijd. Ik kijk over mijn schouder en moet bekennen dat het hier al ver over tijd is :-(

Groente en Fruittuin in Frankrijk zei

O Aart, ik ken dat, ik kan niet werken zonder een heleboel rondom me, als ik opruim dan loop ik dagen te zoeken achter dingen.

Ineke zei

Als je geen plaats hebt wil ik het wel bewaren hoor. Grapje.

Hannie de Beer zei

Ideaal deze bakjes! Ik heb er in twee laden van die Zweedse zaak. Past perfect in hun ladenkast! En opgeruimd staat netjes toch?

MarianneP zei

Zo heerlijk om nog een poos naar je nieuwe aanwinsten te kunnen kijken. Bij het opruimen ontdek ik altijd zaken die ik ook nog had en en alweer vergeten was.