zondag 27 november 2011

Handwerk en Quiltbeurs.

Gisteren en vandaag is er de handwerk en quiltbeurs in de Rijnhal in Arnhem, voor mij een thuiswedstrijd en lekker om de hoek. Gisteren ben ik er dus heen geweest, het is niet zo groot van opzet, maar voor ieder wat wils. Ik had van te voren de winkel de Ganzerik gemaild of ze thermofaxscreens mee wilden nemen, dat hebben ze gedaan, ik heb er 3 gekocht, moet er nog wel mee printen, dus nog geen voorbeelden te zien hier. Waar ik helemaal weg van was, was het viltwerk van Adrian, www.a3an.nl, toen ik

P1030871.JPG

aankwam hing er nog maar 1 baan, maar dat moesten er 11 worden. later hing alles en de foto ervan is de getuige.Er hing nog meer, wat kleuriger was.

P1030872.JPG

Maar het kon nog kleuriger en dat was echt een blikvanger.

P1030873.JPG


Op meer afstand kon ik het geheel niet op de foto krijgen, maar hier is de rest.

P1030874.JPG


Het was zeer uitnodigend om hier even aan te voelen, toch maar niet gedaan! Bij van de Moosdijk heb ik nog 2 Art-Quiltboeken gekocht, Colour in art quilts van Janet Twinn en Instinctive Quil Art van Bethan Ash. Laat het vandaag maar goed regenen, ik houd het wel uit met deze boeken en koffie in bed. O nee, ik moet morgen weer een blogje hebben!

P1030876.JPG

Toen ik thuis kwam lag er een zachte enveloppe in de brievenbus, de top van de Round Robin 2011, voor jullie blijft het nog even een vraag, voor mij is het een weet. Op 10 December te zien in dit theater!! Ik wil alleen maar kwijt dat ik er erg mee in mijn sas ben.

11 opmerkingen:

joke zei

Wat een prachtige vilten doeken! Vooral die op Hundertwasser geïnspireerde.
Veel plezier met je nieuwe screenprints.

Hannie de Beer zei

Een geweldig dagje had je, en niet zo ver reizen! Prachtig die viltwerken,en ook de Hundertwasser is magnifiek!
Succes met het experimenteren van je screens We zijn benieuwd.

vilterietje zei

prachtig viltwerk en de quilt is wel heel bijzonder:)

pauline zei

Wat een mooi viltwerk, heerlijk die kleuren. En jij kunt weer even vooruit met je nieuwe boeken. Zo'n boek kun je tig keer oppakken en er steeds weer iets nieuws in ontdekken. Veel plezier ermee op deze grijze en gure dag.
Fijne zondag,

Shirley zei

Wat een prachtige kleurrijke foto's op je blog, dubbelleuk als het een thuiswedstrijd is, zo'n tentoonstelling. En helemaal geslaagd, tuurlijk lekker nagenieten.

Ineke zei

Jij bent lekker onder de pannen vandaag.

Marie-Anne-José zei

Ben gisteren ook naar de tentoonstelling geweest. Geweldig mooi inderdaad dit viltwerk. Doordat de beurs niet zo groot van opzet was, vond ik het erg fijn. Gezellig druk toch, maar niet te druk, overal ruime gangen en een plaats om je even terug te trekken met de inkopen onder het genot van een kopje koffie en iets hartigs. Voor mij geen thuiswedstrijd, maar wel zeer de moeite waard. Het lijkt hier nu net of Sint voorbij is geweest.Alle benodigheden voor de handwerker waren ruimschoots aanwezig. Heerlijk toch!
Groetjes Marianne

christina zei

dat ziet er inderdad prachtig uit. Heerlijk toch zo'n thuiswedstrijd

Liesbeth Wessels zei

Neem je de winst van deze dag mee naar vrijdag ??? groeten van liesbeth

Webredactie zei

En bedankt voor de nieuwe naam, prachig viltwerk, ik kende haar nog niet!

Ulla's Quilt World zei

Hi! Greetings from Finland! Your quilts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world! :)