donderdag 17 november 2011

Dom, dom en een beetje vergeetachtig.

Gisteren vergeten een bericht te maken voor vandaag, dat probeer ik nu weer goed te maken! Over 2 weken is er weer een bijeenkomst van de Art-quiltgroep Oost, het onderwerp wat we gaan behandelen is transferverf en Lutrador. Om niet op het laatst nog dingen
P1030859.JPG
te moeten doen heb ik deze A4-tjes geverfd met verschillende kleuren. De transferverf heb ik vorig jaar gekocht bij Zijdelings, het was best prijzig, maar je doet er ook erg lang mee. Ik heb een deel van de inhoud van de potjes opgelost in water en daar had ik al een hele tijd plastic flesjes voor gespaard. De doos waar alle 12 de flesjes in zitten te voorschijn gehaald en het feest kon beginnen. Ik heb niet alle 12 kleuren gebruikt, maar kwam er wel achter dat flesjes met een krappe opening niet zo bruikbaar zijn, mijn kwast kon niet door de opening en ik wilde de transferverf niet verspillen. Vanmorgen maar een paar flesjes met multi-vitamine drank gekocht, daar is de opening groot genoeg van. Eén van die flesjes gaat in mijn tas voor vanmiddag, ik heb een aanstellingsgesprek op het kantoor van het Quiltersgilde. Na dat gesprek ben ik met Jacqueline de nieuwe regiovertegenwoordigers van de regio Gelderland-west. De voorbereidingen voor de aankomende regiodag zijn al in volle gang, we zijn een werkje aan het verzinnen.
skin jacket.jpg
Een warme jas is vanmiddag wel nodig, het is koud, maar deze jas is me een beetje te ‘bloot’, zou hier ook kippenvel op komen. De foto komt van http://www.dontpaniconline.com/magazine/style/invisible-clothes, gevonden na het lezen van het blog van Bietje, http://bietje-bietje.blogspot.com . De schoen vindtt ik ook erg leuk!
P.s. Bijna is de 100.000ste bezoeker gearriveerd, de give-away geld nog vandaag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 opmerkingen:

Joke Hardenbol zei

Wie wat bewaart heeft wat is het gezegde. Ik bewaar wel erg veel maar daardoor had ik genoeg lege dagcremepotjes om mijn aangemaakte transferverf in te bewaren. Heel handige kleine potjes die goed afsluiten. Ik had ook (voor het eerst) verdikker gebruikt, maar dat kun je kennelijk niet bewaren, want toen ik de potjes weer wilde gebruiken waren ze weer net zo dun geworden als zonder verdikker. Dus nu heb ik van elke kleur 2 potjes dunne verf/inkt?

Marrie-jette zei

Ach Aart iedereen is wel eens 'een beetje dom',toch?;-)
Ben benieuwd wat je gaat maken met de transferverf.Zelf heb ik een setje flesjes met die verf,ooit gekocht toen Dreameline stopte en dus heel goedkoop,maar ik weet eigenlijk nooit goed wat ik er mee moet.Vandaar dat ik graag wil zien wat je er mee kan.

Ineke zei

Gefeliciteerd!! Je hebt het gehaald.

Hannie de Beer zei

Zo heb ik het ook gedaan Mijn vriendin spaart potjes voor me voor de transferverfpoeders van hoteljammetjes.
Je idee voor de aangemaakte poeders ga ik ook eens proberen!
Je 100.000 is reeds gepasseerd Proficiat!
Succes met je aanstellings gesprek!

Sonja Thalen zei

Je bent inmiddels al over de 100.000 heen ;)

Shirley zei

Dat zijn mooie lapjes, niks dom, gewoon een leermoment voor de volgende keer. Oeh spannende jas, moet je wel durven, om hierin te lopen!

marjolijn zei

Nee, die jas lijkt me ook niks. Zou mij ook niet staan denk ik. En gefeliciteerd al ruim over de 100.000. Wat een aantal!
gr. Marjolijn

pauline zei

Welkom collega, dan zien we elkaar in het "echie" tijdens de vergaderingen van het Gilde.
En....wat zullen jullie gezond worden door het drinken van al dat vitaminensap, grinnik.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de 100.000!
Ria

conny's quilts en creaties zei

Leuk zeg, regiovertegenwoordiger! Succes met die taak!

vilterietje zei

superleuke jas! hebben ze die ook voor oudere dames?:)

Birgitte aka Bietje zei

Gaaf sixpack. Heb jij natuurlijk niet nodig, want de echte zit eronder.
Ik vraag me trouwens wel af, wat Vilterietje met een sixpack jas voor zichzelf wil. Het is best een frele vrouw.