woensdag 16 juni 2010

Beetje ondeugend!!

Dank jullie wel voor de felicitaties voor de verjaardag van mijn vader, we hopen dat hij nog een tijd bij ons mag blijven. Nadat we voor de MRI-scan van Henk naar Nijmegen waren geweest, zijn we doorgereden met de trein, van Nijmegen naar Utrecht om Pa zijn verjaardag te vieren. Normaal kunnen we over 14 dagen terug naar Nijmegen voor de uitslag. Maar over 14 dagen zitten we in Italië, op ons vakantie-adres. Na de vakantie gaan we voor de uitslag naar Nijmegen. De scan van vorig jaar was goed, we gaan ervan uit dat hij dit jaar weer goed is. Toen we weer thuis kwamen lag er een witte zachte enveloppe in de brievenbus afkomstig van Shirley van de blog van Zipje en Zopje. Laatst liet ze 2 fotö’s zien van een quiltje die een beetje ondeugend was, dit soort quiltjes kom je nooit tegen. Ik heb bij haar toen een reactie geplaatst, wat resulteerde in de vraag of ik hem zou willen hebben, dan zou ze hem opsturen. Ja, dat wilde ik wel, vandaag lag het in de brieven bus. Omdat het 2 foto’s waren dacht ik dat het 2 quiltjes waren, maar het is 1 quiltje, die aan 2 kanten bruikbaar is. De ene kant is nog redelijk netjes, de andere kant iets minder. Ik ga de foto’s plaatsen, dus het is aan jullie of je verder kijkt. Het quiltje is 19 x 19 cm, ik denk dat het een machinaal borduur patroontje is voor de borduurmachine, maar allebei de kanten hebben dus
P1020031.JPG
zo’n patroontje. Ik heb er even over nagedacht of ik dit wel zou publiceren, maar we worden in de reclame overspoeld met erotische beelden van vrouwen, die de producten ons door de strot proberen te duwen. Gelukkig worden daar tegenwoordig ook de mannen voor gebruikt, ik denk alleen maar aan cosmetische producten. Erotiek moet prikkelend zijn en dat verkoopt goed, heel goed zelfs! Toen was ik door de bocht, daarom nu de publicatie. Dit quiltje krijgt een plaatsje op het toilet, ik wacht wel af wat de reactie is als visite het quiltje ontdekken. Die lach wil ik horen.
P1020033.JPG
Dit is de achterkant, of voorkant net welke kant er getoond is. Shirley wist alleen te melden dat de maakster Ineke is. Jammer dat er niet meer bekend is tot nu toe.

8 opmerkingen:

Marion zei

Ik heb zelf niet zo'n behoefte om deze meneer op mijn toilet te hangen, maar ik vind het wel wc-humor :)

sylvia zei

was zeker ooit een vaderdagkadootje!!!
ik hou het toch maar bij bloemetjes enne........bij.....nee, ruitjes!!!

Birgitte aka Bietje zei

Ha, ha, ha, ha, dat was mijn lach alvast. Deze werkjes zie je inderdaad nooit.
Ik ben wel benieuwd welke kant je laat zien. En of je gasten op zoek naar de achterkant zullen gaan. Degene die je blog lezen absoluut, maar ook die dat niet lezen?
Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je vader. Gisteren heb ik je blog niet gelezen.

Marion zei

Ik zie de humor er wel van in. Weer eens wat anders als altijd het vrouwelijk schoon wat je op t.v. te zien krijgt. Aart ben ik blij dat we allebei op hetzelfde geslacht vallen. En de dames die preuts zijn, kijken maar de andere kant op.Ha,ha.

Nienke zei

En de hamvraag is nu, welke kant ga je voor hangen ;-). Wat zal de maakster een pret gehad hebben om zo´n stoere bikkel op een watterig lapje vast te naaien. Wel knap gelukt overigens!

Shirley zei

Ik weet het weer Aart, de sexy man is gemaakt door Ineke de Kok: http://halveknoop.spaces.live.com/default.aspx een heerlijk mens, ze houdt wel van ondeugend en staat vaak te demonstreren met haar borduurmachine.

Yvonne aka sommeke zei

Haaaa, ik heb ook zo'n mannelijk quiltje, ja, ook van Ineke. Ik hou het mijne hoor!
Goe weekend!

marjolijn zei

Oh, geweldige grapjes hoor. Juist leuk dat mensen dit durven!
groetjes, Marjolijn