zondag 13 februari 2011

Quilt en Patchworkdagen in Vijfhuizen.

Ja, ik weet het, ik heb het gisteren gehoord van mijn lezeressen. Ik twijfelde wanneer ik zou gaan, maar gistermorgen om 8.15 uur reisde ik af naar Vijfhuizen, de doorslag gaf het feit dat ik op zaterdag niet over hoefde te stappen in Utrecht, op zondag wel. Er was nog een andere reden, maar dat is een luie reden, op zondagochtend drinken we altijd in alle rust een paar koppen koffie op bed, met 2 gekookte eitjes, 4,5 minuut. Ik zou dan pas later af kunnen reizen, dan ben ik ook later thuis.
P1030013.JPG
Eén van de redenen om naar Vijfhuizen af te reizen, waren de quilts van Ingrid, ofwel Supergoof. Haar blog http://supergoof.web-log.nl/mijn_weblog/, wordt veel gelezen, ook door mij. Jullie weten dat ik niet meer zo van de traditionele quilts ben, maar de quilts van Supergoof zijn een klasse apart EN het is een Supermens. Dit is de enige foto die ik heb gemaakt, de quiltjes van http://artfor12.blogspot.com/ zijn beter in het echt te bekijken, kun je niet meer naar Vijfhuizen vandaag, kijk dan op het blog. Er hangen er 12 x 12, en een keuze is moeilijk te maken. Ik heb natuurlijk wel ingeslagen vandaag, maar het was zo donker en grauw toen ik gisteren thuis kwam, dat ik er vandaag een foto van probeer te maken. Ik heb wel iets heel spannends gekocht bij Mijn-eigen, namelijk Acryl inkt, wat met scheerschuim vermengd op stof kan worden aangebracht. Ik heb de 3 kleuren rood, geel en blauw gekocht, omdat daar al veel kleuren mee gemengd kunnen worden. Straks ga ik weer verder met het landschap, ik wil de wolken eens gaan aanpakken.

8 opmerkingen:

marjolijn zei

Volgens mij was het een geslaagde dag Aart. Heb je nog leuke mensen ontmoet? En leuk om weer nieuwe materialen uit te proberen. Ja, zo'n beurs is altijd wel heel verleidelijk. En vandaag gewoon lekker genieten van koffie een een eitje. Dat heeft vast en zeker goed gesmaakt.

vilterietje zei

wat enne superschonen daag:)

sylvia zei

het was een leuke dag, he, gister!!!
ik heb je na onze eerste knuf....uh ontmoeting,niet meer gezien!...;)
wel gedacht dat jij je hart er kon ophalen aan alle art die er hing....veel ideeen opgedaan??
geniet van je zondag, fijn dat ik je weer eens gezien heb, lieve groeten, Syl

Joke zei

Ik dacht al dat je er ook gisteren was want bij mijn-eigen vertelde Janine dat er ook al een man was geweest die naar de glitterati vroeg.Dus ik vermoedde al dat jij dat was.
Als je met scheerschuim gaat werken ken je waarschijnlijk het you tube filmpje al, maar ik zal toch nog even een link zetten.
Fijne zondag!
http://www.youtube.com/watch?v=VJaFykdSL8A&feature=related

Webredactie zei

Leuk dat je weer iets nieuws hebt gevonden, benieuwd ernaar!

Joke zei

Leuke aankopen, dat vingerafdruk stencil heb ik ook gekocht.
Groet,
Joke

Joke zei

Sorry, verkeerde dag. Bovenstaande reactie was natuurlijk op het volgende bericht.

Unknown zei

Heb ik je weer gemist :). Onze tentoonstelling was een groot succes. Opmerking: 8 uur opbouwen en binnen een kwartier weer afbreken.