zondag 27 februari 2011

Under construction.

Nog steeds is mijn nieuwe project under construction, de ondergrond is bijna machinaal gequilt. Ik haal van alles uit de kast om te kijken of ik nog meer kan met mijn Bernina, nog steeds laat Bernie me niet in de steek.
P1030037.JPG
Om een goede foto te maken, moest de naaimachine even uit, want anders overstraalt het lampje het gehele oppervlak en wordt de foto overbelicht. De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest om losse onderdelen te maken die op de quilt gezet moeten worden. Bijvoorbeeld tekst!! Dat is behoorlijk arbeidsintensief, alle letters moeten stuk voor stuk in geprogrammeerd worden, tot ik een hele zin in zijn geheel kan borduren. Was ik eindelijk klaar, dan ontdekte ik één of twee letters die ontbraken en dan kon ik weer opnieuw beginnen.
P1030038.JPG
Dat was wel frustrerend, maar dan neem ik even pauze en haal diep adem en begin weer. Juist doordat het zo intensief is en je goed moet opletten, gaat er weleens een teken verloren. Over 2 maanden wanneer de deadline voor deze quilt verstreken is, kan ik alles laten zien. Er zit wel veel denkwerk in en dat betaald zich ook uit.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ziet er veelbelovend uit Aart, is de quilt voor een wedstrijd bedoeld?
Fijne zondag!

Liesbeth Wessels zei

wordt echt mooi, ook al zien we dan steeds kleine stukjes. Maar zo houd je ons allemaal scherp ! groet liesbeth

vilterietje zei

dacht even dat je uit de lucht was met het hoofdstuk:under construction, maar je bent nog lekker bezig:)

Webredactie zei

Wat heerlijk om zo geconcentreerd bezig te zijn met je quilt, het zal te zien zijn straks!

sylvia zei

het ziet er wel super uit, je moet al je logs uitdraaien en bij je quilt bewaren: het is een heel leuk vervolgverhaal!!!
kan me voorstellen dat je baalt als je tekst niet goed is, ken het verschijnsel!
op naar Cannenburgh.........

Birgitte aka Bietje zei

Waw, hoe meer we te zien krijgen, hoe prachtiger het wordt! Zoveel details, zoveel verschillende steken. Je laat je berny inderdaad alles uit de kast halen.