zondag 6 februari 2011

Starten en gas geven!!!

Zo begon ik vandaag precies een jaar geleden het eerste bericht op mijn blog!! Nou dat hebben jullie en ik geweten, soms zit het gaspedaal tot onderin ingedrukt. Mijn eerste reactie kreeg ik toen van Suus. Dat was het bewijs dat ik gelezen werd en dat was erg leuk, tegenwoordig weet ik dat ik gelezen wordt en als er niets te lezen valt bij het  kopje thee of koffie, dan weet ik dat ook.
P1020994.JPG
Een tijdje geleden had ik niets kunnen doen, dus ook niets te vertellen, dat dacht ik op te lossen met een woordeloze dag. Ik had een foto geplaatst van een putdeksel, de eerste reactie was of ik in de put zat. Ik heb er hartelijk om gelachten, dat komt wel meer voor bij reacties. Om met een leuke foto te beginnen vandaag had ik gegoogled naar taart met 1 kaarsje, maar daar kreeg ik zo’n trek van, terwijl er niets voor me stond, dat vond ik niets, dus gisteren eerst langs de bakker geweest, bij gebrek aan kaarsjes vond ik een waxine lichtje ook wel passend. Het gebak was lekker, op deze manier heb ik met Henk de eerste verjaardag van mijn blog gevierd, het is niet voor niets mijn paradijs genoemd en daar is alleen maar vreugde en lekkere dingen. Even wat cijfers, ik heb nu ruim 54.000 bezoekers gehad, 350 berichten geschreven en van die berichten 1648 reacties gekregen. Zulke goede cijfers heeft onze regering niet!!!! Ik waardeer het zeer en heb genoten van dit eerste jaar, mijn motto is Quilting is sharing, ge-shared hebben we met ons allen. Dank jullie wel!!! Toch heb ik gisteren niet stil gezeten, de lucht heeft wolken gekregen
P1020995.JPG
en de kim boomgroepen en struiken. Met verf heb ik de wolken wat extra tekening gegeven en het zilveren draadje is ook toegevoegd aan de wolken. De boomgroepen zijn onderbroken, om een afscheiding van land en lucht interessanter te maken ( het koordje van mijn camera hoort niet bij het geheel). Hebben jullie dat nu ook, als je je vast bijt in een quilt, dat je allerlei ideeën krijgt die je wil toevoegen. Er zit weer zo’n idee in mijn map met ideeën. Ik zit een beetje aan te hikken tegen het tekenen van de boom, dat moet ik straks eerst maar eens gaan doen. Uitstel, uitstel! Maar nu moet het er van komen.

21 opmerkingen:

vilterietje zei

van harte gefeliciteerd, met je jarige blog én met je cijfers, dat je nog maar lang mag bloggen:)

pauline zei

Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog. Dat we er nog lang van mogen genieten.
Fijne zondag,

Birgitte aka Bietje zei

Proficiat met je jubileum. Het lijkt al veel langer dat we van je schrijfsels mogen genieten.

sylvia zei

lieve Aart, van harte met je 1-jarig blogbestaan!!!
dat er nog vele mogen volgen, we lezen je met plezier!!!

Liesbeth Wessels zei

Gefeliciteerd met eenjarige blogverjaardag. Eigenlijk moeten we onszelf feliciteren omdat we er een jaar lang van genoten hebben. Ga zo door. een trouwe lezeres liesbeth

Webredactie zei

Gefeliciteerd Aart, er is een hele wereld bijgekomen zo, en dat maakt het quilten extra leuk, voor jou en voor ons, succes weer!

conny's quilts en creaties zei

Alweer een jaar Aart, waar blijft de tijd, lekker doorgaan want ik lees graag met je mee. Wat wordt het landschap mooi, zo leuk om hem elke keer weer verder te zien groeien!

Marion zei

Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Vooral doorgaan !!!

Annemiek zei

hallo Aart

gefeliciteerd!!!,ik lees bijna dagelijks je blog,ik vind het gewoon leuk om te kijken wat je allemaal aan het uitspoken bent met je lapjes.

groeten annemiek

Anoniem zei

Van harte Aart! Zelf heb ik jou pas een half jaar geleden ontdekt, maar het lijkt veel langer. Vooral doorrrgaan! Het wordt een mooi landschap. Succes.
Groet, Ineke

Klaske zei

Alweer een jaar???Jeetje wat gaat die tijd snel! Nou, gefeliciteerd met je blogverjaardag!!Fijne zondag!

Marjolein Ztm zei

Aart en Henk, gefeliciteerd met de mijlpaal. Zelf ben ik niet zo'n fanatiek schrijver, maar ik lees jullie blog ieder dag.
Dus wat mij betreft: Keep on going.

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

Suus zei

Van harte gefeliciteerd Aart met het 1 jarige bloggen. Altijd leuk om te lezen, hoe en wat je vorderingen zijn.Ook al stuur ik niet altijd een berichtje terug ( soms tijdgebrek)ik lees soms snel nog even je berichtje voordat ik naar mijn werk ga. En moet me dan vervolgens haasten om niet te laat te komen. Ha ha. Maar ga vooral zo door. Je quilt word erg mooi.Gr Suze

Marion zei

Hoi Aart, gefeliciteerd man, alweer een jaar, ik denk dat je erg geliefd bent onder de vrouwelijke quilters, de manier waarop je schrijft en met ons deelt, hoe je dagelijkse beslommeringen zijn.En dat je de "Geheimen"over je quilts vertelt. Ga zo door, en ik hoop je toch een keer "life" te ontmoeten.Op naar jaar 2.

marjolijn zei

Gefeliciteerd hoor met 1 jaar bloggen. Het blijft leuk om alle verhalen te lezen. Dus: gewoon doorgaan!

Unknown zei

gefeliciteerd met je blogverjaardag,
lekker doorgaan!
Groetjes Berbel

Anoniem zei

Hoi Aart

Hieperdehieperdepiep....HOERA!!
Van harte gefeliciteerd met je blogfeestje.
Straks kunnen we fijn wegdromen bij jouw prachtige landschap, was het al maar vast weer zo groen buiten.
Groetjes, Hetty

Quibi zei

Gefeliciteerd met je jubileum! Leuk hè, zo'n weblog?

Joke zei

Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaand van je blog. Dat we er nog lang van mogen genieten!
Groet,
joke

christina zei

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciterd met dit eerste jubileum. Je cijfers zeggen genoeg. Een zeer gewaardeerde blog.
Het is actie en reactie en dat is fijn.

Jouw quilt begint steeds meer body te krijgen. Ben zo benieuwd naar het eindresultaat!

Dea zei

Gefeliciteerd met je blogverjaardag, Aart! Hoewel ik nog niet zo'n lang meelees, is het nu al vaste prik dat ik elke dag even bij je lees.