dinsdag 1 februari 2011

Het eerste blok is van eigenaar verwisseld Round Robin 2011 (1).

Vandaag mogen we ons blok tonen wat gemaakt is voor de Round Robin 2011! Het eerste gedeelte is een blok van 20 x 20 cm, ik heb mijn blok naar de volgende op de lijst gestuurd, over 2 maanden laat diegene zien wat voor rand zij er omheen heeft gemaakt.
P1020953.JPG
Er zijn 2 groepen, de ene groep werkt met antieke rustige kleuren, de andere groep, waartoe ik behoor, werkt met felle kleuren. Dit is mijn blok wat ik heb gekozen, omdat er al een beweging in zit, het hart draait al, nu maar afwachten wat de anderen er mee doen. Bij het blok heb ik een boekje ingesloten, waarop ik een verhaaltje heb gezet over wat ik wil hoe mijn top eruit moet komen te zien. Van mij mag elke techniek gebruikt worden, ik wil dat iedereen die hier aan werkt zich uit kan leven. Op 1 december moet mijn top weer bij me terug zijn. Ik heb al vernomen dat degene die nu met dit blok heeft mogen stoeien er al een randje omheen heeft gezet. Ergens ben ik natuurlijk benieuwd en wil ik het graag weten, maar ik hou mijn gemak maar, voor je het weet is het weer 1 december.
P1020954.JPG
Dit is het blok wat ik van Yvonne Eijlders kreeg toe gestuurd, hier mag ik mee gaan stoeien, er komt een rand van 5 cm breed omheen. Als jullie de Round Robin 2011 willen volgen dan zijn hier de web-adressen.
Voor de mensen die met antieke stoffen werken: http://terraysleven.blogspot.com , www.kittyquilt.blogspot.com , www.jasmijn-katermans.blogspot.com , Maaike heeft geen blog, maar zij is te volgen via het linkje hiervoor, http://kaydie.web-log.nl .
Voor de mensen die werken met de felle kleuren: http://www.quibiquilts.web-log.nl , http://www.connysquilts.blogspot.com , http://www.crea-marcha.blogspot.com , http://kleurrijkleven.blogspot.com .
Ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven, met het kijken naar wat iedereen bericht, maar ik hoop ook dat de Round Robinners veel plezier beleven aan het bedenken en uitvoeren van de afzonderlijke delen die gemaakt moeten worden.  Na december heeft iedereen zijn/haar top terug en kan hij gedubbeld worden en handmatig of machinaal gequilt worden.

11 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Prachtig blok Aart en die van Quibi ook. Mooie kleuren.! Ik ben toch zo benieuwd wat hoe het er allemaal uit komt te zien. groet liesbeth

Quibi zei

Ik vind jouw blok ook erg mooi! Ik ben erg benieuwd wat het eindresultaat van ons allemaal gaat worden!!

hannie zei

Een mooi kleurig blok Aart. Dat geld zeker ook voor het blok wat je terug kreeg om verder aan te werken!

conny's quilts en creaties zei

Mooi blok Aart...maar dat wist ik al, hihi.....Veel plezier met Quibi's blok, maak er wat moois van!

christina zei

spannend aart. En wat een mooie heldere kleuren. Het is goed dat jullie dat verschil gemaakt hebben, want je moet er toch niet aan denken dat om jouw blok een antiek-achtige rand gaat komen.

Klaske zei

Mooi blok heb je gemaakt Aart, benieuwd wat voor rand er om komt!! Veel plezier bij het maken van Yvonne haar rand!

qm zei

Ook jij hebt zo'n prachtig blok gemaakt. (heb al even bij een paar van je bondgenoten gekeken)
leuk om jullie zo te volgen.
suc6 en veel plezier.

Dea zei

Spannend, zo'n RR; het eindresultaat ligt helemaal uit jouw handen. De ultieme oefening in loslaten!
Mooie blokken!

Els zei

Wat een mooi blok heb je gemaakt!!Succes met het maken van de rand!

Terray zei

Hoi Aart, ik kom even op je blog spieken wat jij van je RR blok hebt gemaakt.
Leuk om ook de felle kleuren te bewonderen, heel vrolijk.
Spannend he hoe je je blok aan het einde van het jaar eruit zal gaan zien.
Groetjes
Tertia

Unknown zei

Hi Aart, grappig middenblok heb je gemaakt. Ben benieuwd of ze doorgaan met de vliegende gansjes aan je quilt! Volgens mij komt ie als laatste bij mij aangevlogen!
Het andere middenblok wat je hebt ontvangen ziet er ook veelbelovend uit! Dat komt zeer zeker wel goed.