woensdag 16 februari 2011

Voorbereidingen getroffen.

De voorbereidingen zijn getroffen, ofwel ik heb het scheerschuim gekocht om te kunnen gaan verven met de acryl inkt.
P1030018.JPG
Normaal scheer ik mezelf met scheerzeep, wat veel prettiger is voor mij, nu ben ik op zoek geweest naar de goedkoopste scheerschuim, deze heb ik gevonden bij de winkelketen waar je geen lontje in moet stoppen. Op dit moment heb ik er jammer genoeg nog even geen tijd voor om er mee aan de gang te gaan, maar als ik dat ga doen, dan bericht ik het op dit blog. Gistermorgen ben ik op ziekenbezoek geweest bij mijn vader, het zag er in eerste instantie ernstig uit, maar het is gelukkig meegevallen. Pffff! Hij komt vanmorgen vroeg al weer thuis, dus het plannen, wie er op bezoek gaat is gelukkig weer achter de rug. We zijn er als familie natuurlijk erg blij mee. Het kost een hoop energie en tijd, die kan ik nu weer besteden aan andere dingen. Vandaar vandaag nog een kort bericht, net als gisteren.                                                                                                                 Ik ben heel benieuwd hoe het verven met de inkt er uit gaat zien, je kan met freezerpaper gaan werken, waar je vormen uit snijdt, maar je kunt ook een lap vastplakken op een ondergrond en de hele lap in zijn geheel verven.

5 opmerkingen:

Els zei

Wouw Aart wat spannend, ik ben heel benieuwd wat je ervan gaat maken!
gelukkig dat het al beter met de zieke gaat..
Ik vind dat je een erg leuk bolg hebt met spannende dingen daarom krijg je een award van mij op mijn blog kun je lezen waarom:)

Liesbeth Wessels zei

Fijn dat je vader weer naar huis mag ! En we zien het wel als je aan scheerschuim knoeien begint. groeten van liesbeth

Shirley zei

Fijn dat het met je vader goed gaat, heb het zelfde in december meegemaakt met de mijne, ziekenhuisopname met veel schrik en zorgen en opluchting achteraf. Maar ja, onze ouders staan in het bos waar gekapt wordt, helaas.

Suus zei

Oh dat was zeker best schrikken je vader in het ziekenhuis, ik weet zelf hoe dat voelt. Meteen een paar kilo kwijt daarna. Maar fijn dat het weer beter gaat.
Doe maar rustig aan we zien het vanzelf op je blog.

vilterietje zei

eerst scheren, dan hobbiën:)