vrijdag 25 februari 2011

Spanning.

Gistermorgen, voor ik de trein nam, richting Amsterdam, moest ik me inhouden, ik wilde heel graag de verflap uitwassen. Wat me weerhield was het feit dat ik toch niet thuis was, de lap zou nog lekker op de verwarming kunnen liggen. Toen ik thuis kwam was het uitwassen het eerste wat ik deed.
P1030034.JPG
Gelukkig was er nog genoeg licht om een foto te kunnen maken. Omdat ik de natte lap een beetje had gevouwen, voordat ik het inpakte in vershoud folie, waren de kleuren overgelopen, met dit als resultaat. Ik ben niet ontevreden. Hier ligt de lap, nog nat, op de vloer om een foto te maken, daarna is de lap aan het wasrekje vastgezet. Ondertussen is het al droog, het kan gestreken worden. Dat doe ik vandaag wel, als ik de was aan het strijken ben. Deze lap neem ik dan als laatste, net als het toefje slagroom op de taart.

6 opmerkingen:

vilterietje zei

heel mooi geworden, je zult niet kunnen wachten om te beginnen met strijken:)

Hannie de Beer zei

Het is niet gek dit resultaat! Maar als ik de bewerkingen lees: Krijg ik er wel koppijn van, zoveel werk!
Ik houd me denk ik,maar gewoon bij de transferverf met strijkijzer, en de procionverf in zakjes en pot!

marjolijn zei

Ik vind hem erg mooi geworden, maar ben het ook wel een beetje met Hannie eens. Maar steeds iets uitproberen is toch ook wel erg leuk.

christina zei

Dat overlopen vind ik juist wel mooi

Lida zei

Nu ik laat het verven maar aan jou over, ik zou er alleen maar een grote kliederboel van maken en waarschijnlijk meer verf op mij zelf, dan op het lapje!! Veel plezier met je slagroom, fijn weekend, groetjes
Lida

Els zei

Dat is een mooie lap geworden!