donderdag 7 juli 2011

Ik ben er weer!

Nog een beetje brak van de reis, schrijf ik toch nog even een bericht. Gistermorgen ging de wekker om 04.00 uur ‘s ochtends, om 05.00 uur ontbijt en een uurtje later vertrokken we huiswaarts. Na de nodige stops waren we om 17.30 uur eindelijk in Beek in het Montferland. Daarna een taxi gebeld, die er vrij snel was en toen naar huis. Nu zitten we brak het wereld wijde web af te crossen om weer een beetje bij te raken. Ik had toch nog mijn kleine, sorry Henk zijn kleine laptop meegenomen en in de lobby van het hotel konden we draadloos internetten, een aantal blogs heb ik gelezen, maar de meeste komen binnenkort aan de beurt. Vorige week Dinsdag hebben we de Zugspitze bezocht, dat was de dag dat het in Nederland ook erg warm was en dat ‘s avonds regen en onweer een eind maakte aan het warme weer. Bij ons heeft dat warme weer nog een dag langer geduurd. Beneden aan de voet van de Zugspitze was het ook warm, maar nadat de gondel ons naar 2950 meter had gebracht was de temperatuur gedaald naar 7 graden Celsius. Met het zonnetje erbij kon de jas uit blijven
P1030365.JPG
als het zonnetje was verdwenen had het ook net zo makkelijk kunnen vriezen. Maar het zonnetje bleef erbij en het was erg helder, je kon ver kijken en dat geeft een enorme kick, sommige mensen van onze groep waren niet mee gegaan en die konden we ook niet vertellen hoe mooi het daar boven kan zijn, dit moet je zelf gezien hebben! De grens tussen Duitsland en Oostenrijk loopt over de Zugspitze, we hebben het ook via Oostenrijk bereikt.
P1030370.JPG
Gelukkig hebben we ruim de tijd gehad om hier rond te lopen, wat veel foto’s heeft opgeleverd, zowel bij mij als bij Henk!

7 opmerkingen:

vilterietje zei

wauw, wat een uitzicht! en natuurlijk helemaal bijzonder dat jullie het samen konden meemaken:)

Hannie de Beer zei

Wat een uitzicht,hier wordt je helemaal stil van....

Fijn dat jullie zo'n mooie vakantie hadden.

conny's quilts en creaties zei

Mooi he. Ik kan het me nog steeds herinneren hoeveel indruk dat uitzicht op me maakte toen ik als pakweg 13 jarige op de Zugspitze stond: Geweldig en maar ademloos blijven kijken! Welkom thuis weer.

pauline zei

Welkom thuis. Zo te zien hebben jullie een heerlijke vakantie gehad.
groetjes,

Ineke zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben.

sylvia zei

Heel mooi plaatje en ik hoop dat je het brakke inmiddels kwijt bent!!
En nu weer vol inspiratie????

christina zei

Hier moet je weer een hele tijd op teren he. Maar de was is weer aan de kant dus je kunt volle gas vooruit.