zondag 17 juli 2011

Weer eentje klaar.

Dankzij de tour de france is er weer een sterretje klaar! Nog 4 te gaan en de tour duurt nog een week, dus wie weet win ik de tour wel Knipogende emoticon. Het werkt wel goed om steeds een zeshoekje voor te bereiden.
P1030485.JPG
Ik hoop dat ik straks de tegenwoordigheid van geest heb om het bericht zo in te stellen dat het morgenvroeg wordt gepubliceerd, want gisteren ging dat fout. Ik had het bericht geschreven en klikte ineens op publiceren, nu kun je het nog wel terugtrekken, ik heb het maar gewoon laten staan. Gistermorgen hoorde ik dat een vriendin van mij, met een leuk winkeltje in de stad, ernstig ziek is. Daar schrik je behoorlijk van. Ze wordt behandeld, maar de prognose is erg slecht. Deze vriendin stond alle dagen in haar toko, nu wordt dat opgevuld door haar man en haar dochters. Als de dochters weer gaan studeren na de vakantie, dan wordt het een groot probleem om de winkel open te houden. De winkel is natuurlijk niet het ergste, maar ik ben bang dat ik één van de gemaakte sterretjes, binnenkort haar naam moet geven. Het leven is soms erg hard!

3 opmerkingen:

Ineke zei

Mooie stof die je gebruikt. Is dat wol?

vilterietje zei

met de tour op de achtergrond is het fijn werken, heb het zelf ook afgelopen week ondervonden.
veel sterkte met je vriendin, ik zal een kaarsje voor haar en haar familie branden.

Liesbeth Wessels zei

Een naar bericht als het zo dichtbij in de eigen vriendenkring komt. Daar wordt een mens even stil van. Sterkte! groeten van liesbeth