maandag 21 maart 2011

De feestelijkheden zijn weer voorbij.

Het is leuk om je verjaardag te vieren en mensen uit te nodigen, maar het vergt nog al wat voorbereiding. Daardoor kom je niet toe aan je werk, maar vanaf nu gaat dat weer gebeuren, heerlijk!
P1030074.JPG
Daarom vandaag maar een kort verhaaltje en een foto van een tulp, die in een boeket zat wat ik kreeg. Het voordeel van in deze tijd jarig zijn is dat er al veel voorjaarsbloemen zijn. Zaterdag was Guido ook van de partij, hij vroeg gelijk bij binnenkomst om kleurtjes. Die heeft hij gekregen en omdat het rustig was toen hij op visite was, kon ik hem eens even in de gaten houden. Dat jongetje heeft geen kleurboek nodig, volgens mij vindt hij dat helemaal niets. Hij begon met het tekenen van een hartje, ik begreep dat dat zijn basis vorm is, en uiteindelijk werd het een zwarte piet. Ik geniet ervan om te zien hoe hij zijn creativiteit gebruikt op een wit vel papier. Gistermorgen moest er wel opgeruimd worden, de volle flessen wijn zitten weer in het rek, de glazen weer in de dozen en bij de koffie op bed hebben we maar een stuk appeltaart gegeten. Het normale leven start weer op, dat vindt ik wel zo fijn!! De tulp is wel toepasselijk vandaag, omdat de lente is begonnen, ik heb er zin in!

4 opmerkingen:

vilterietje zei

begint het normale leven bij jou met appeltaart op bed? hihi, bij mij met een boterham met kaas, kop koffie en de krant in de keuken!
groetjes en bedankt voor het prachtige boek, riet:)

christina zei

bestaat het normale leven bij jullie met gebak op bed? Dat is nog eens een heerlijk ontbijt.

joke zei

Koffie met appeltaart op bed op een maandagmorgen en jij vindt dat het normale leven? Wat doe je dan als je uit wilt spatten? Chocoladetaart met champagne als ontbijt? ;-)

Bedankt voor je felicitatie vanochtend al vroeg op de mail.

Anoniem zei

Als je wilt zien hoe hier in Dorplein de lente is begonnen, nodig ik je uit om eens op mijn blog te komen kijken. En dan natuurlijk het blog van vandaag!