zondag 6 maart 2011

Het liep weer eens anders dan verwacht.

Soms heb je van die dagen! Tegenwoordig is dit een gevleugelde uitspraak geworden hier in huis. Zowel Henk als ik hebben hier ‘last’ van. Het begon toen Henk zei dat hij de stad in wilde, ik had al een vermoeden van de reden. De reden is dat ik binnenkort jarig ben, hij wilde dus een cadeau gaan kopen. Dat is gelukt, maar ik ga nog niet zeggen wat ik ga krijgen van hem, we zijn er wel de hele middag mee bezig geweest om te zorgen dat het werkt. Daarna zijn we een hapje gaan eten en ik stelde voor om nog even in de nieuwe boekenwinkel te gaan kijken, die een paar maanden geleden is gekomen in het oude postkantoor, genaamd de ‘apenrots’. Hier heb ik al eens eerder over bericht. Daar vond ik een boek, wat ik al eens eerder had gezien, nu heb ik het eindelijk gekocht.
P1030048.JPG
Ik heb het even snel door gebladerd, vanmorgen met koffie en zacht gekookte eitjes, ga ik er rustig van genieten. Toen we thuis kwamen lag er een grote enveloppe in de brievenbus, iets waar ik al een tijd op zat te wachten. Toen ik het uitpakte was het een ander boek dan wat ik gewonnen had op het blog van Geta. Het is een mooi boek, maar niet iets voor mij. Er is een mail onderweg en ik denk dat we er samen wel uit kunnen komen.
P1030047.JPG
Wat er ook anders liep dan verwacht, was het plan wat ik had met de quilt die je kunt terug lezen onder het label NIEUW PROJECT. Ik heb de quilt op maat gesneden, er komt nog tekst op te staan, wat ik met de naaimachine heb geborduurd op ecru katoen. Toen ik de tekst stukken op de quilt legde, bleek het aan één kant niet te passen. Eerst viel dat tegen, maar ik ben niet voor één gat te vangen. Ik ga nu de tekst overnieuw doen op een andere kleur stof, zodat het geheel beter gaat worden. Ach ja. bij mij zitten er toch 100 uur in een dag, dus geen nood. Met nieuwe energie ga ik gewoon door!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Een hEEEEEL bekend boek voor mij...(kijk maar in het colofon). veel plezier ermee Aart..ga je kippen maken LOL

Birgitte aka Bietje zei

Ik dacht eerst dat je een nieuwe hobby had gevonden vanwege het boek. (haha)
Trouwens kun je mij ook leren hoe er 100 uren in een dag kunnen. Ik lijk altijd tijd te kort te hebben.

Liesbeth Wessels zei

Ik wil me ook graag inschrijven voor de 100 uren workshop. groet liesbeth

marjolijn zei

Ja, geweldig Aart hoe jij je tijd weet uit te breiden. Ik kom ook graag bij je in de leer!

Anoniem zei

Hoe krijg je dat voor elkaar 100 uur in een dag?
Leuk boek.
Marjo