woensdag 9 maart 2011

Voor Rianne.

Even tussendoor ben ik begonnen aan de boekomslag voor nichtje Rianne! Laatst vond ze de omslag die ik haar moeder gaf zo leuk dat ze om een omslag vroeg. Als het maar romantisch was, dat was de enige wens. Natuurlijk wilde ik het op mijn eigen manier doen, een aantal blogjes heb ik geschreven over de stofjes die ik ging gebruiken, maar die nog wel geverfd moesten worden. Die stofjes heb ik in repen gesneden en met een ondergrond van ongebleekte katoen, ben ik aan de slag gegaan.
P1030051.JPG
Voor de hoognodige romantiek heb ik er een stukje kant tussen genaaid, een stukje goudkleurige colback en een stukje gouden stof. Met een hartjesrand zijn de losse kanten dicht gemaakt. Omdat Rianne dit om elk boek heen wil doen, die ze leest in de bus, heb ik een rechte lap gemaakt, het is nergens dicht gemaakt. Ik heb de maat genomen van een boek uit mijn kast, de ene keer zal het wat te groot zijn, de andere keer wat te klein. Het gaat er maar om, dat er iets om het kaft van het boek heen zit, zodat mederijzigers niet kunnen zien, wat ze leest. Ik hoop dat ze hier blij mee is! Ik ben in ieder geval blij met de mail die ik gistermorgen kreeg uit Hongarije, het boek wat ik won bij de giveaway wordt opgestuurd en het boek wat ik abusievelijk kreeg toegestuurd mag ik houden. Misschien leuk voor een volgende giveaway op mijn blog. Nu maar rustig gaan zitten wachten bij de brievenbus.

7 opmerkingen:

Birgitte aka Bietje zei

Het boek dat je eerder kreeg lijkt me eerder wat voor je nichtje. Misschien kun je dat in de zelfgemaakte boekomslag doen en haar zo als kadootje geven. Ideetje?

Hannie de Beer zei

Een hele metamophose Aart! Wat een verschil met de blauwe stofjes die het eerst waren.
Een heel mooi reultaat!
Ze zal er blij mee zijn.Is ze maar geraden tenminste!

Birgitte aka Bietje zei

Sorry, helemaal vergeten te vertellen dat ik de omslag geweldig vindt. Eigenlijk heel gemakkelijk, maar toch heel Aarts (of toch aards?).

Quibi zei

Leuk zeg!!

Shirley zei

Ook mooi zo, maar blijft t dan wel zitten?

Webredactie zei

Wat doen die witte romantische accenten het goed op dat groen! Een slim idee, zo'n flexibele omslag. Je zou nog kunnen overwegen om een smal reepje klitteband aan de boven en onderrand van de omslag te naaien, dan blijft het flexibel en toch wat meer houvast.

Dea zei

Leuk resultaat!