donderdag 10 maart 2011

Giveaway!

Volgende week ben ik jarig, ik wordt dan 7x7= 49 jaar oud, daarom organiseer ik een giveaway.
P1030052.JPG
Ik heb daarvoor 2 cadeaus, te weten het boek wat ik laatst kreeg toegestuurd van een giveaway, het tweede cadeau is een boekomslag. Nu is er een klein probleempje, het boek gaat over gehaakte juwelen en is engelstalig, dus wil je dit winnen dan is het wel prettig als je engels op orde is, wat betreft haken. De boekomslag geeft ook een klein probleempje, want ik hoor jullie al denken aan de maat van de omslag. Maar daar heb ik aan gedacht! Tot aan 17 maart 24.00 uur hebben jullie de tijd om te reageren via de reacties, geef daarin aan voor welk cadeau je wilt gaan. Ik maak briefjes met de namen en maak 2 groepen, ga je voor de boekomslag en je wint, dan vraag ik om je gegevens en dan kun je de maat van een boek opgeven en wordt de omslag op maat gemaakt voor je.

14 opmerkingen:

marjolijn zei

Wat leuk Aart, zo'n giveaway ter ere van je verjaardag. In plaats van kadootjes krijgen ga jij ze weggeven!
Ik doe graag mee, en dan voor het boekomslag. Maar dat is niet de reden van mijn reactie hoor, ik reageer sowieso wel!
gr. Marjolijn

Birgitte aka Bietje zei

Leuk een give-away. Ik wil graag meedoen voor de boekomslag. Zo'n 'echt Aart' wil ik wel.

Guusje zei

Ik doe graag mee voor het boekje.

Anoniem zei

Ik doe graag mee, voor het boekomslag. Lijkt me geweldig voor mijn eigen boek (dat wat ik dus geschreven en uitgegeven heb). Kijk maar eens naar mijn eerste blogs.

Hannie de Beer zei

Leuk zeg,kadootjes weggeven inplaats van krijgen!
Ik wil ook graag meedoen voor de boekomslag. Maar ook zonder dat is het geweldig leuk om je blog te bezoeken!

Anoniem zei

Als je verjaart ben je bijna op de helft. Alle quilters willen wel 100 worden toch?
Groet, Ineke

Webredactie zei

Omdat ik met zo´n bijzondere datum graag de zevende reactie wil zijn ;-) sta ik hier, maar je mag me overslaan met de giveaway, ik haak geen sieraden en heb al een prachtige omslag met jouw handtekening. Maar ik kon het niet laten om plekje zeven in te nemen en dan ben ik in elk geval vroeg genoeg om je te feliciteren!

Fran├žoise zei

Hoi Aart,
Alvast een mooie dag gewenst. Sir Patricks day....Ik sluit me aan bij een give-away. Ga nog even broeden wat mijn verjaardagscadeau wordt... Kijk maar op mijn blog!

Anoniem zei

Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag Aart! Ik wens je een gezellige dag met Henk en wat betreft je leuke give-away: Ik zou dolgraag zo'n mooie boekomslag willen winnen, ik ben nogal een leesfanaat, vandaar! Groetjes van Hetty

ina zei

Wat een leuke give-away. Ik wil graag meedoen voor het boekje. Mijn schoonzusje zou het heel graag willen hebben. Niet voor mezelf dus.
Alvast een fijne verjaardag natuurlijk.

Dea zei

Wat leuk, ik ben de 17e jarig! Ik doe graag mee met je give-away, voor de boekomslag.
Alvast een heel fijne verjaardag gewenst.

vilterietje zei

ha aart! ben je echt de 17e jarig, of de dag na het afsluiten van de give away?
ik doe graag mee voor het boekje.
alvast een fijne verjaardag en nog vele jaren. ik ben volgende week zo druk met van alles, dat ik het makkelijke vergeten zou.
groetjes, riet:)

Shirley zei

Joh, je bent nog jonger dan mij (net), en wat leuk, een give away. Het boekje lijkt mij enig om te winnen, dus ik doe mee.

Marloes zei

Alvast gefeliciteerd met je verjaardag. Leuk dat je kadootjes weggeeft. Ik ga voor het boekomslag, om ook in de trein te gebruiken :-)