donderdag 24 maart 2011

Doorvlechten, jongen, doorvlechten.

Nou, dat heb ik gisteren maar weer gedaan, nu moet ik de banen nog vast gaan zetten. Dat gaat wel weer lukken en dan is de ondergrond klaar. De ondergrond is wel een beetje groot, maar je kunt beter de ondergrond kleiner maken dan groter.
P1030077.JPG
Ik heb geprobeerd een overzichtsfoto te maken, dat is ook voor mij een goed hulpmiddel. Nu kan ik nog strips veranderen in het gedeelte wat ik gisteren heb gevlochten. Ik doe het te weinig, maar vaak is het een handig hulpmiddel om te bepalen of er nog wat veranderd moet worden.
Fijn dat ik jullie gisteren heb geholpen met een leuke link, laat ik even voorop stellen dat het nu met een webwinkeltje van mijn buurman is, maar het had ook gewoon iemand anders kunnen zijn. Er zijn erg weinig van dit soort letters te verkrijgen, ja er zijn hele mooie metalen kistletters te koop, maar die zijn schrikbarend duur. Daarom is dit een goed alternatief. Ik heb geen aandelen en waarschijnlijk gaan er wat bestellingen binnen komen. Mijn buurman had gedacht dat dit soort letters door particulieren aangeschaft zouden worden, dus door mensen als jij en ik, maar ook gemeentes, bedrijven e.d. bestellen ze. Maar die gebruiken niet de verf die wij er voor gebruiken, dus onze letters en cijfers zullen toch de mooiste zijn.

7 opmerkingen:

joke zei

De prachtige stof die ik links en rechts onder de quilt uit zie komen wordt dat de rand? Geweldig stofje.

vilterietje zei

heel bijzonder vlechtwerk, ben benieuwd hoe het geheel gaat worden. tjonge, wel een hoop werk zeg:)

christina zei

Dat wordt een mooie achtergrond. Ben benieuwd wat je erop gaat maken.

conny's quilts en creaties zei

Je vlechtwerk wordt mooi Aart!

Daniëlle zei

Dit is toch wel heel bijzonder! Best een hoop werk maar dan heb je ook wat. Hé, jij bent ook een Vis! Van harte nog joh! Succes met het vlechtwerk, gaat vast goedkomen! Mooie dag, liefs, Daniëlle

Shirley zei

Kreeg een tip van Lies Bos: maak een foto van de top en bekijk hem als zwart-wit, dan zijn dingen nog duidelijker. Heb het zelf nog niet geprobeerd, maar durf het wel klakkeloos van haar aan te nemen. Enne, hoe voelt 49? Lekker getal he. Nog van harte proficiat!

Dea zei

Mooie achtergrond! Ik ben heel benieuwd wat daar op gaat komen.