vrijdag 18 maart 2011

Tada Tada de uitslag van de Giveaway!!

Een beetje later dan iedereen van mij gewend is kom ik met de uitslag van de Giveaway!
P1030067.JPG
Het was gisteren een beetje druk en na het afsluitende bezoek aan het Indonesisch restaurant was ik totaal uitgeblust. Vanmorgen had ik een rustige start! Op de foto de bloemen die ik van mijn quiltvriendin Gerda kreeg met daaronder 2 schaaltjes met de namen van de mededingers naar het boek en de boekomslag. Voor ik bekend maak wie er gewonnen hebben, wil ik iedereen bedanken voor de vele reacties met felicitaties en de mails die ik heb ontvangen. Het was gisteren een trieste en wat kille dag, hoorde ik de weerman zeggen, nou hier was het een warme en liefdevolle dag, mede dankzij jullie.
P1030068.JPG
Henk heeft de namen getrokken en hier zijn de winnaars, jullie krijgen van mij een mail. Hetty komt uit Arnhem, dus ik kan zelfs een boek bij haar op gaan halen en zo de boekomslag op maat maken. Dames allebei gefeliciteerd met jullie prijzen! Veel plezier ermee.

5 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Fijn dat je zo'n leuke dag gehad hebt. en wat een mooie bos bloemen. groeten van liesbeth

Anoniem zei

Hoi aart.Het is een beetje laat maar daarom niet minder gemeend....Lieve Aart van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Marrie-Jette.

sylvia zei

de dames gefeliciteerd met hun prijs en fijn dat jij een leuke dag hebt gehad!!!!
geniet maar lekker na en een fijn weekend, groetjes van mij

vilterietje zei

jippie!!
dank je wel voor de mooie give away:)

Anoniem zei

Hoi Aart, Wat geweldig dat ik uit je hoge hoed ben getoverd voor je mooie boekomslag! Ik ben er ontzettend blij mee, want voor het eerst in mijn leven win ik iets....
Fijn dat je zo'n gezellige verjaardag hebt gehad, ook zo'n lekker "muzikaal" kado van Henk...heerlijk voor je.
groetjes, Hetty