woensdag 23 maart 2011

Kistletters en–cijfers.

Een bovenbuurman van mij is kunstenaar, hij maakt schilderijen, maar die verkopen natuurlijk niet als warme broodjes. Daarom heeft hij een webshop, laatst liet hij me zien wat hij verkocht. Ik nam me voor om even in zijn webshop te gaan kijken nadat ik jarig was geweest. Gistermorgen heb ik die gevonden en hem gebeld of ik even langs kon komen om zijn waar te bekijken, omdat ik wat aan wilde schaffen.
P1030076.JPG
Bij hem heb ik kistletters en –cijfers aangeschafd. Dit soort letters en cijfers zijn niet zo makkelijk te verkrijgen, soms kom je ze in metalen versie tegen en dan zijn ze gelijk hartstikke duur. Deze zijn van plastic en zijn makkelijk schoon te maken. Je kunt ze gebruiken met verf in spuitbussen voor op een muur of op straat. Maar je kunt ze ook gebruiken met muurverf of in mijn geval met acrylverf of de andere verven die in de kast staan. Ik heb hoofdletters aangeschaft, maar ook kleine letters en cijfers. Ik heb voor jullie de link, http://www.sjablonenletters.nl/index.php?action=home&lang=NL, ik wil het niet voor mezelf houden. Eergisteren was ik erg druk met het huiswerk voor de cursus die ik volg. Ik wilde nu maar wat eerder beginnen, dan de afgelopen tijd. Dat was een goed idee, want het huiswerk is best wel veel, maar dat doe ik zelf, het is zeer inspirerend om hier mee bezig te zijn. Daarom was er gisteren geen bericht op dit blog, als je het één doet, kan je andere dingen niet doen. Gisteren ben ik bezig geweest met de nieuwe quilt, maar voor een foto was er te weinig veranderd, ik ben alleen maar bezig geweest om het vlechtwerk vast te zetten, dat is nog veel werk. Als ik er verder mee ben, laat ik het wel weer zien!

8 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Je kunt wel onderaannemer van de buurman worden. groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Bedankt Aart! Hier kan ik wat mee!

Ineke zei

Dat had ik eerder moeten weten. Helaas heb ik al eens die dure aangeschaft. Je helpt je buurman waarschijnlijk aan een goede omzet.
Groet, Ineke

vilterietje zei

wauw, wat een leuke aanwinst: vvel succes:)

conny's quilts en creaties zei

He mooi die letters, buurman zal blij zijn dat je hem nu in de quiltwerled introduceert, art quilters kunnen die letters denk ik goed gebruiken?!

Ellen zei

Jeetje Aart,wat een leuke letters.
Die ga ik binnenkort bestellen.
Bedankt voor de informatie en de groetjes aan de buurman

christina zei

leuke site. Is inderdaad niet duur.

Anoniem zei

Hallo,

heb je van de kistletters ook een "&" teken?
Die zoek ik al een tijdje..

groetjes Sylvia