zondag 13 maart 2011

Waar ben ik nu toch weer aan begonnen.

Dat vroeg ik me gistermiddag even af. De weefsels op de foto van gisteren heb ik weer los gehaald en alle fel gekleurde lappen zijn gesneden. Ook heb ik lichtere lappen van mijn met sneeuw of warmte geverfde lappen versneden. Toen ik daar weer mee ging vlechten kreeg ik het idee dat dit niet goed vast te zetten was. Daarom heb ik eerst een sandwich gemaakt waar ik nu het vlechtwerk op vast kan gaan zetten.
P1030059.JPG
Ik wil in het midden de lichte kleuren en naar buiten toe de felle kleuren. Hier ben ik al begonnen met de felle kleuren in te passen. Omdat ik de lappen golvend heb versneden komt er soms ruimte tussen 2 banen en daardoor komt de beige ondergrond in het zicht. Ik moet bedenken of ik dat zo laat, of dat ik onder de lichte kleuren een fel gekleurd lapje ga stoppen. Natuurlijk moet dit fel gekleurde lapje niet zichtbaar zijn onder de licht gekleurde stroken. Hoe ik dit vast ga zetten met de naaimachine weet ik nog niet, maar ik vertrouw erop dat ik daar wel ideeën voor krijg onder het werken. Gistermiddag lag eindelijk het boek in de brievenbus wat ik gewonnen had via het blog van Geta, http://cadouri-din-inima.blogspot.com/, eerst ontving ik het verkeerde boek, wat nu één van de prijzen is van mijn Giveaway. Maar na een mail naar Geta, die weer een mail stuurde naar de uitgever, viel het juiste boek dan in de brievenbus.
P1030058.JPG
Ik heb het even doorgebladerd en het ziet er fantastisch uit. Vanmorgen maar lekker lang in bed blijven lezen! Dank je wel Geta voor het boek en de snelle service.

6 opmerkingen:

vilterietje zei

je zult wel genieten van het nieuwe boek, leuk dat net jíj het gewonnen hebt.
je vlechtwerk ziet er indrukwekkend uit, ben benieuwd naar het eindresultaat:)

Anoniem zei

Nou wil ik niet de betweter uithangen, maar als het goed is moeten alle repen in elkaar passen, ook al is het gegolfd. Het is wel een heel precies werk maar erg leuk. Ik heb laatst een proefje gemaakt, op een ondergrond gespeld en met een siersteek alles aan elkaar genaaid zodat het een grote lap wordt. Succes.
Gr. Ineke

Anoniem zei

Prachtig boek trouwens!!

Ineke

Quibi zei

Leuk, al dat vlechtwerk!!

Webredactie zei

Ik begrijp goed dat je er achteraan gegaan bent, dit boek ziet er geweldig uit!

sylvia zei

wat Ineke zegt,heb ik ook geleerd: de repen moeten in elkaar passen! maar ach, dat jij dat loslaat maakt ook niet uit, het wordt toch vast wel iets goeds....zolangzamerhand ben je een echte Art-man!!!
enne,weet je zeker dat je mijn brievenbus wilt lenen, dat boek van jou past goed bij je en die dingetjes van mij zijn maar tuttel-dingetjes........haha