donderdag 3 maart 2011

Wat zal ik nu weer gebruiken.

Afgelopen maandag, toen mijn zusje jarig was en haar cadeautje in ontvangst nam, kwamen daar leuke reacties op. Zelfs het grapje over mijn inwisselbare zwager werd op prijs gesteld. Mijn nichtje vroeg of ik voor haar ook zo’n hoes wilde maken, voor als kaft om een boek. Dat wil ik wel, maar wat is de maat van het boek? Ja, dat was een probleem. Ze zit vaak in de bus op weg naar de Hoge school te lezen in de bus, leest ze een romannetje dan heeft ze geen problemen, maar is het een boek in de literatuur klasse, dan heeft ze het gevoel dat mensen naar haar kijken. Er komt soms zoveel grove sex in voor en daar kijken de andere passagiers haar voor aan. Ik heb haar  
P1030042.JPG
gezegd dat ze zich daar niets van moet aantrekken, maar meisjes van 20 zijn soms nog een beetje onzeker. Welke kleuren kan ik gebruiken? Dat was mijn volgende vraag. Nou, dat maakte niet uit, als het maar romantisch was. Dat kan natuurlijk, maar wel op mijn manier, deze stoffen had ik nog liggen en die staan ondertussen in de Soda-ash, straks gaan ze in een verfbad. Ik heb ook nog wel stukjes kant en ik kan altijd lutrador met de heatgun bewerken. Dan heeft niemand in de bus meer door dat mijn nichtje de goorste sex verhalen zit te lezen. Ook weer opgelost! Nu alleen nog een leuke afmeting zoeken, ik ga morgen maar met mijn duimstok naar de boekenwinkel.

6 opmerkingen:

Birgitte aka Bietje zei

Valt me mee van je dat je geen pikante stofjes neemt. Maar je zou in je ontwerp nog wat ondeugends kunnen laten zien. Als stiekeme verwijzing naar de inhoud.
Maar eigenlijk is het plagen van een 20-jarige op dit punt natuurlijk 'not done'.

Anoniem zei

Jeetje, dat dat anno 2011 in Nederland echt nodig is... over welk boek gaat het eigenlijk, en hoe weten de dames en heren dat er sexscenes in staan? Je hebt in ieder geval leuke 'verbloemende' stofjes uitgezocht.

vilterietje zei

succes met je boekenomslag, maak hem niet te sexy:)
aart, ik heb nog geen tijd gehad om voor restjes te kijken, ik beloof je dit te doen als de expositie achter de rug is, dit is ná 20 maart. groetjes, riet:)

Hannie de Beer zei

Ik reis ook veel met de trein,en ben ook een beetje nieuwsgierig naar wat iedereen leest. Maar ik stoor me niet zo gauw aan wat voor boek ook! Maak jij maar een mooie omslag, zodat ze zich onbespied weet!
Succes!

ina zei

kan me heel goed voorstellen dat ze zich soms ongemakkelijk voelt - je wordt tegenwoordig al snel "bekeken". Wordt vast weer heel prachtig, deze omslag.

Anoniem zei

Met een omslag van jou heeft ze vast ook veel bekijks;)
Marrie-Jette.