vrijdag 4 maart 2011

Onherkenbare verandering.

Gisteren liet ik de blauwe en witte gebloemde lapjes zien, ze zijn nu in een verfbadje geweest en hebben 4 uur staan stomen in de rijststomer. Dat was allemaal woensdagavond, de rijststomer heb ik uitgezet na de 4 uur en alles laten staan. Gisteren was er een bee bij mij en voor de meisjes kwamen had ik net nog even tijd om de lapjes uit te spoelen en op te hangen. Je weet niet wat je ziet, ze zijn onherkenbaar geworden.
P1030043.JPG
Zo zijn ze nu geworden, veel leuker en spannender van kleur. Ik had laatst van 3 kleuren 100 ml verfoplossing gemaakt en er zit nog steeds een laagje in de emmertjes. Dit wilde ik eerst even op maken, wat nog niet geheel gelukt is! Met deze lapjes ga ik de boekomslag maken voor mijn nichtje Rianne. Toen de meisjes er nog waren heb ik ze van het droogrek gehaald en ze laten zien. Toen de meisjes weg waren kon in ze strijken! Sommige stoffen zijn aan de achterkant ook mooi geworden, dus nu heb ik keuze genoeg om ze te gaan gebruiken.
P1030044.JPG
Voor de foto zijn de lapjes omgedraaid in de volgorden zoals ze lagen, doordat de foto’s nu onder elkaar staan is het goed te zien wat de verschillen zijn van de voor- en achterkant.
Ik hoop dat de layout van mijn blog jullie bevalt, ik had zin in een lente zonnetje, blauwe lucht en een fris grasveld. Ondertussen zijn vele blogs van layout verwisseld. Ik zit nog met smart te wachten op de 2 giveaway’s die ik laatst gewonnen heb, de ene komt uit Brisbane Australi├ź van Linda Robertus. Ik kan wel op haar blog kijken wat ik gewonnen heb, maar ik laat me liever verrassen. De ander is na een hapering onderweg uit New York, dat is het art-quilt boek dat ik won bij Geta Grama. Als ze bij me aangekomen zijn laat ik dat hier weten.

7 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Spannend om gekleurde lapjes te verven. en je blog is inderdaad meer lente ! groet liesbeth

Hannie de Beer zei

Ze zijn erg mooi geworden Aart. Veel moderner!
Succes met de map,en je layout is weer heel verrassend. Al een beetje voorjaar!

Sonja Thalen zei

Nice!

christina zei

deze lapjes zijn zeker een stuk mooier dan voor die tijd. En de achterkant is minstens zo mooi geworden.

sylvia zei

Onherkenbaar...........

Anoniem zei

mooi geworden , voor en achter!

Dea zei

Wat een verschil, zeg! De lapjes geven een heel andere sfeer dan voor het verfbadje, leuk.