maandag 28 maart 2011

Belofte ingelost.

Gisteren heb ik mijn belofte ingelost, door een boekomslag te maken voor Hetty, die ze had gewonnen bij de Giveaway, die ik laatst heb gehouden. Ik had niet genoeg stof over om de hele boekomslag er mee te bedekken, maar resten heb ik altijd. Daardoor is deze boekomslag weer anders geworden dan die voor mijn nichtje. Hetty was blij, toen ze reageerde op de oproep, vorige week op deze plaats. Mijn mail had haar niet bereikt! Ze krijgt nu een echte Aart-art, ik heb er met plezier aan gewerkt.
P1030086.JPG
Behalve geverfde stof zitten er 2 stukken kant in en met puff-paint heb ik een tijgerprint op de voorkant gemaakt. De puff-paint is met de heatgun behandeld en daarna geverfd met goud en geel. Dit vond ik nog te weinig, daarom is er bruine verf met behulp van een restje hobbs op gedept. Het stuk kant wat op de achterkant van de omslag zit is ook met deze bruine verf gedept. Ik moet de omslag nog wel sluiten, anders kunnen de kaften van het boek er niet in, eerst laat ik de verf maar even goed drogen.
P1030087.JPG

Als de boekomslag straks om het boek zit ziet de voorkant er zo uit. Het boek wat er in gaat is het boek met de titel: Ik blijf toch jullie moeder, van Angela Cannings. Het is het waar gebeurde verhaal over een moeder die 3 kinderen verliest op onverklaarbare wijze, deze moeder moet vechten om haar onschuld te bewijzen. Geen lichte kost voor je net gaat slapen!
P1030088.JPG
De achterkant laat 3 lijnen zien die uit elkaar lopen, dit is toeval. Ik maak een afspraak met Hetty, om de boekomslag te bezorgen, de aankomende dagen is het redelijk weer, misschien doe ik dat even op de fiets. Vooral de weg naar huis zal lekker gaan, want dan ga ik heuvel af.

6 opmerkingen:

vilterietje zei

prachtige omslag, hoop dat ze er net zoveel plezier van heeft als ik van mijn notitieboekje:)

Liesbeth Wessels zei

Whow die prachtig geworden, wat een leuke kado !

christina zei

Leuk!!! Wist je trouwens dat je puffpaint ook kunt kleuren? En ook in kleurtjes kunt kopen.

Anoniem zei

Wauw, Aart... ik ben er stil van, zo mooi vind ik hem nu al, laat staan in het echt!!!!!
Hetty

conny's quilts en creaties zei

Mooi hoor! Hetty boft met zo'n mooie Aart art omslag.

Anoniem zei

Wat een bofferd! Ziet er prachtig uit.