donderdag 28 april 2011

Aan- en afvoer.

Gisteravond was het te laat om nog een bericht te schrijven, ik was om 23.30 uur pas thuis van de cursus. Het was weer een avond met een dollend hoofd als resultaat, het is dat ik straks vertrek naar Den Haag, want anders was ik achter de naaimachine gedoken, maar dat moet even wachten. Ondertussen is er het één en ander veranderd in de straat. Op elke hoek zijn met steigerpijp en betonblokken torens gebouwd waar grote lichtkranten aan hangen, waarop het glasverbod regelmatig langskomt. Ik ben blij dat ik de drukte kan ontvluchten. Nog even voor ik vertrek kon ik deze foto schieten
P1030161.JPG

van de aanvoer van deze toiletten die het bier, wat rijkelijk zal vloeien, na verwerking moet afvoeren. Mijn buurvrouw zal de avonden van haar leven weer hebben, vanuit haar keukenraam heeft zij rechtstreek zicht op de gezellige grijze urinoirs, de ‘groten’ zullen van de ‘kleinen’ gescheiden worden door haar. Ik heb een lijstje bij me van zeker 4 musea die ik in Den Haag wil zien, of dat gaat lukken in anderhalve dag is nog de vraag, maar ik ga het proberen. Op het programma staat het museum voor communicatie, beelden aan zee, Escher in het paleis en het GEM. De koffer staat gepakt en onderin die koffer zit mijn kleine laptop, misschien, ik weet wel zeker, komen er nog berichten uit Den Haag de komende dagen. Ik las ook net dat vanaf morgen weer gekeken kan worden naar zandsculpturen op het strand in Scheveningen. Au Revoir!

6 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Wat zul jij blij zijn! Dat je weg mag tenminste. Wat een toestand zeg zo in de straat!
Hier zijn ze ook al veel voorbereidingen aan het treffen. voor Zaterdag. Ik blijf dus lekker thuis! Zondag ga ik naar het GEM om James Ensor te bekijken. En als het lukt nog door naar Rijswijk voor de tt van Barbara Broekman. Ook een aanrader!Hopelijk zijn de treinen dan weer schoongemaakt?
Fijne dagen gewenst!!

vilterietje zei

good luck met je musea, maaaaaaaar een terrasje is ook leuk:)

Suus zei

Heel veel plezier, en het worden mooie dagen dusss, een biertje op zijn tijd ook lekker.

Anoniem zei

Maar in Den Haag hebben ze toch Koninginnenâg, da's net zoiets, toch?

Birgitte aka Bietje zei

Esher in het paleis is een echte aanrader. Wij zijn er ook geweest. En volgens mij ben jij net zo weg van Esher als ik.
Veel plezier in Den Haag. Er schijnen ook heel leuke quiltwinkels te zijn?!?!?!?

marjolijn zei

Fijn te lezen dat Escher ook op je lijstje staat! En heel veel plezier en geniet ook van een heerlijk terrasje.