dinsdag 5 april 2011

Achterkanten.

Ik vindt de reactie zo leuk van de batiks die ik voor de achterkanten van mijn quilts gebruik, het zijn stevige stoffen en mooi van kleur.
P1030105.JPG
Daarom vandaag een berichtje met een foto van de drie achterkanten die de laatste tijd gebruikt zijn. Alhoewel ik de batik met de grote bloemen ook in de voorkant heb gebruikt bij die quilt. Gisteren had ik een bee en het is me gelukt om de ophangbies op de achterkant te appliqueren. Tussen de koffie, het lekkers, de lunch en het kopje thee door valt prima te werken. Ik koop deze batiks op de markt en vindt het heerlijk om met ze te werken. De restjes verwerk ik wel weer met andere projecten. Eigenlijk gisteren dus een relaxt dagje! Zondag heb ik de 2 randen voor de RR 2011 al gemaakt, maar die mag ik pas op 1 Juni laten zien!Ik zie net dat dit het 400ste bericht is wat ik post op mijn blog, ik hoop jullie nog lang te 'vervelen' met mijn schrijfsels. Het geeft jullie plezier en het houdt mij van de straat!

4 opmerkingen:

vilterietje zei

zo kun je ze altijd nog een keertje omdraaien:)

Webredactie zei

Jij kan ook trots zijn op de achterkant, dat is dubbele lol!

Anoniem zei

Vooral dat stofje van linksboven vind ik helemaal geweldig!!
(Maar zoiets vind je hier niet op de markt.)

sylvia zei

zo kun je goed zien hoe mooi je quiltwerk eruit ziet.......super!!!

dus het was weer bal in de buurt met onrust, eng!!!

en eindelijk begint het station weer een beetje station te worden, dus, wat een langdurig project!!
Vies dat alles ondergepiest wordt, aan de andere kant (en ik keur het echt niet goed, hoor), kunnen die lui ook nergens anders terecht! Ik moest vorige week voor een toiletbezoek op een station 50 cent betalen: dat heb je vast niet als dakloze voor zoveel keer per dag.....:(
Een makke in deze samenleving dat er geen oplossing voor deze mensen is!!