vrijdag 1 april 2011

Round Robin 2011 (2).

Eindelijk kunnen we de rand laten zien die om het middenblok is gemaakt. Ruim 2 maanden geleden kreeg ik het middenblok van Yvonne toegestuurd, daar moest ik een rand omheen maken van 5 cm breed. Ik heb er wel even mee gestoeid voor ik tot de oplossing kwam, die het blok nu van mij heeft meegekregen. Het middenblok laat ik niet zien, zo blijft de spanning erin, het ik nu moeilijker om te zien hoe het geheel kleurt.
P1030075.JPG

Het middenblok is er één uit de familie log-cabin, te weten de pineapple. Omdat dit toch een statisch blok is heb ik hem een zwieper gegeven, nu draait hij lekker in het rond, ik hoop dat Yvonne er niet draaierig van wordt. Ik ben wel benieuwd wat er van mijn middenblok terecht gaat komen, maar dat zal wel goed komen en ik zie het pas rond 1 december a.s. Ik ga zo een rondje doen om te zien wat de anderen hebben gefabriceerd. De Round Robin 2011 loopt in 2 groepen, de ene groep werkt met antieke stoffen, daarvoor kun je terecht bij Tertia, http://terraysleven.blogspot.com, Klaske, www.kittyquilt.blogspot.com, Els, http://kaydie.web-log.nl, Liesbeth, http://kleurrijkleven.blogspot.com en Conny, www.connysquilts.blogspot.com. De andere groep werkt met felle kleuren, daarvoor kun je terecht bij Yvonne, http://www.quibiquilts.web-log.nl, Marcha, http://www.crea-marcha.blogspot.com, Liesbeth, http://kleurrijkleven.blogspot.com en Conny, www.connysquilts.blogspot.com.  Jullie hebben waarschijnlijk gemerkt dat de laatste 2 blogadressen bij beide groepen voorkomen, dat klopt, zij maken de Round Robin 2011 zowel met felle kleuren als met antieke kleuren. Veel plezier iedereen weer met de volgende ronde!
Patricia, één van onze leden van de groep, zonder blog, heeft de foto van haar rand naar mij gemaild, ik plaats het vandaag in dit blog bericht. Het is jammer dat we anders haar rand niet zien, waar we natuurlijk wel benieuwd naar zijn.
001.jpg
Het ziet er spannend uit, of er nog een bovenkant en zijkant aan zitten weet ik niet. Over 2 maanden, bij de volgende wissel van het blok, stuurt Patricia de foto weer naar mij, zodat haar werk hier weer het daglicht kan aanschouwen.

11 opmerkingen:

sylvia zei

wat leuk bedacht!!! Eenvoudig en toch een leuke twist aan het geheel!!! Ik ga even bij de anderen neuzen!

Els zei

Erg leuk bedacht, mooie kleuren combi ook!

Marie-Anne-José zei

Zo...jullie zijn leuk bezig. Jouw rand is erg leuk bedacht. Het zullen vast heel verrassende resultaten worden. Wij hebben het ook eens in onze bee gedaan, maar dat is al weer heel wat jaartjes geleden. Veel succes ermee, ben benieuwd naar de volgende randen.
Groetjes Marianne

Unknown zei

Hai Aart, wat leuk om je rand te zien, simpel, maar erg mooi! Ik hou zelf ook wel van simpel hoor, heb het ook niet te veel gegeven dit keer. De middenblokken spreken al voor zich he natuurlijk! De rand van patricia kan ik nu al waarderen, ik weet dat deze om het middenstuk komt van .... MIJN BLOK!!!! hihi, kan me al een kleine voorstelling maken, maar het blijft HEEEEEEEEL spannend. Vind je ook niet?

Anoniem zei

Heel mooie kleuren! Benieuwd naar de rest.

conny's quilts en creaties zei

Mooie rand heb je gemaakt Aart. Met beweging en mooie kleuren. Ik kreeg de rand van Patricia en ik kan je vertellen dat deze mooie rand rondom het middenblok zit. Dus een herhaling van wat je op de foto ziet. Veel plezier bij de volgende ronde

Quibi zei

Ik vind je rand helemaal geweldig!! Dat zal vast fantastisch staan rond mijn middenblok!

groetjes, Yvonne

Klaske zei

Wat een mooie rand heb je gemaakt Aart!! De stofje vind ik super!!
Patricia heeft ook een mooie rand gemaakt!Fijn weekend

Terray zei

Jeetje...zo anders weer dan alle anderen WAT LEUK!!!
Op naar de volgende rand!

Groetjes
Tertia

Birgitte aka Bietje zei

wat een gave rand is jouw ontwerp. Simpel maar met een maximaal effect.

Sylvia zei

Leuk hè om daar aan mee te doen, steeds weer een verrassing voor iedereen. Succes verder, gr Sylvia