zaterdag 2 april 2011

Restjes!

Soms loont het als je je mond open doet, dit had ik donderdag, toen ik een bee had. Ik vertelde over de cursus die ik momenteel volg, er werd naar boven gelopen en voor ik het wist………lag dit voor mijn neus.
P1030100.JPG
Eens stuk vilt, doorzichtige stof en diverse stukken leer, waarvan de paarse een zacht wollige achterkant heeft. Ik mag wel een kamer bij de buren gaan kraken, om alles op te gaan slaan! Nou, ik heb nog een hoekje waar ik deze stoffen kwijt kan, ze moeten natuurlijk wel gebruikt gaan worden, dank je wel Agnes! Ik weet niet of jullie gisteren nog naar de andere blogs zijn gaan kijken naar de randen van de Round Robin 2011, iedereen had haar best gedaan, dat was duidelijk te zien. Ik was heel tevreden met de rand die Conny voor mij gemaakt had. Gisteren is ook de boekomslag afgeleverd bij Hetty, de winnares van de giveaway, ze had gezorgd voor een lekker appelgebakje bij de thee, die erin ging als appelgebak. Ze was erg blij met de boekomslag, het paste precies. Het was gezellig Hetty, dank je wel voor de gastvrijheid.
P1030101.JPG
Gisteren lag ook de Quilting Arts in de brievenbus, ik heb het al doorgebladerd en er staan leuke artikelen in. Eén van de artikelen gaat over de acryl inkt, dat wordt morgenochtend weer heerlijk lezen bij een kop koffie.

3 opmerkingen:

vilterietje zei

'........en nu met een kopje koffie geniet van het blad:)

Anoniem zei

Lijkt me een interessant blad. (Ik ken het (nog) niet.)

Vandaag heb je in ieder geval lekker in het zonnetje van dat nieuwe blad kunnen genieten, denk ik. Hier scheen de zon tenminste wel volop. Fijne zondag nog!

conny's quilts en creaties zei

Mooie spullen kreeg je. En fijn om te lezen dat je tevreden bent met de randen ik ik voor je heb gemaakt. Leuk vind je niet die RR!?