woensdag 6 april 2011

Afronden.

Het afronden van een quilt kan nog heel wat tijd kosten en voor hoofdbrekens zorgen. Voor de quilt die ik ga insturen voor de Algemene Tentoonstellin van het Quiltersgilde heb ik nu de tunnel klaar, nu is het naamplaatje aan de beurt, maar hoe ga je die vorm geven. Ik ben bezig geweest met trapsuutjes verf en de kistletters.
P1030106.JPG
Op een stukje stof die over is gehouden heb ik een deel van de naam gezet. Natuurlijk geef ik de naam nog niet prijs, want ik weet nog niet of deze quilt wordt gekozen voor de tentoonstelling. Ik ben content met het resultaat. Alleen heb ik nu het idee gekregen om de naam en andere gegevens niet op een los stuk stof te zetten en op de achterkant vast te zetten. Ik denk erover om de tekst gelijk op de achterkant te zetten met de verf en de kistletters. Helaas vandaag weer een kort bericht, er gebeuren hier nog meer dingen, die saai zijn om te vertellen. Vandaag heb ik iets in mijn agenda staan, maar die afspraak gaat niet door, misschien kan ik toch nog iets leuks doen, ik heb nog een leuk lijstje liggen met plannen.

5 opmerkingen:

sylvia zei

wordt ook regelmatig geadviseerd: zet onder je 'mooie' label, op de quilt zelf ook je gegevens!!! Je hebt altijd mensen die minder goede bedoelingen hebben en zo blijft je naam zichtbaar als het label eraf gesloopt is!!!
leuk dat je quilt bijna af is en dan maar duimen dat je mag 'hangen'.

Liesbeth Wessels zei

Jammer dat we moeten wachten, maar ik hoop van harte dat jouw quilt uitgekozen wordt. groetjes liesbeth

Hannie de Beer zei

Ja dat is een goed idee om de naam ook op de quilt zelf te zetten! Alleen je naam ,want als je een quilt nog in wilt sturen voor een ander thema,kun je het label met de titel nog veranderen? Het blijft voor ons nog een verassing? Hopelijk wordt je quilt geselecteerd!

vilterietje zei

ziet er heel spannend uit:)

Suus zei

Bedankt voor je felicitatie Aart.
Ik hoop dat je quilt ook mag hangen. Ziet er ook al mooi uit. Spannend.