maandag 16 mei 2011

Aanpoten–deel 2.

Door de feestelijkheden van afgelopen week was ik er nog niet echt aan toe gekomen, zo af en toe kon ik 1 blok in elkaar zetten en grof meanderen, maar nu zijn de volgende 6 blokken klaar.
P1030237.JPG
Hiernaast zijn blok 7, 8 en 9 aan elkaar gelegd, de kleuren zullen niet zo mooi uitkomen op deze en de volgende foto, maar straks hangt hij mooi tegen de gevel van de Cannenburch aan en dan zullen de kleuren van de muur afknallen. Toen ik de vorige zending terugstuurde had ik de klosjes garen achtergehouden, in de veronderstelling dat ze wel weer van pas zouden komen. Dat was niet het geval, bij deze zending zaten weer nieuwe klosjes en kleuren toegevoegd. Nu heb ik alle klosjes garen in een plastic zakje gedaan, zodat ze niet door de doos heen gaan zweven. Het was, net als vorige keer, een leuke klus om te doen. Mijn buurvrouw heeft er ook van genoten, want ik heb de blokken gedubbeld op de ruimte voor onze voordeuren. Ik was juist met haar kleuren toen ze met de lift omhoog kwam, haar kleur is paars, de stofjes moesten ook door haar bevoeld worden.
P1030238.JPG
Hiernaast blok 10, 11 en 12! Als alles in elkaar wordt gezet gaat de quilt 3 x 4 meter meten. Er is door 4 mensen aan gewerkt, namelijk Christina, Ingeborg, Liesbeth en ik, wat een samenwerking! ik heb nog een nieuwtje voor jullie, mijn quilt die ik had aangemeld voor de ATT in Leiden, is geaccepteerd en komt dus van 9 t/m 14 September in de Pieterskerk te Leiden te hangen. Ik heb er nog wel even werk aan, maar ik heb nog even tijd.
Gelukkig zijn alle perikelen rond Blogger opgelost, ik vond het heel raar om afgesloten te zijn van ieders blog en geen reacties te kunnen plaatsen. Toen alles weer werkte, was ik een bericht kwijt, maar gelukkig had ik die nog in mijn concepten staan, dus kon ik dat bericht weer opnieuw plaatsen. Ik hoop dat we van verdere perikelen verschoond zullen blijven voorlopig.

7 opmerkingen:

christina zei

Het komt nu snel dichterbij he. Dat wordt nog een race tegen de klok

vilterietje zei

wat een geweldig idee met die quilt:) lijkt me heel bijzonder om daaraan mee te mogen werken!

joke zei

Ik ben bang dat alle problemen nog niet zijn opgelost. Ik probeerde vanmorgen de Steekplusblog te maken, maar ik kan niet meer in het account komen. Dus dat gaat niet lukken.

Liesbeth Wessels zei

Gefeliciteerd dat je in Leiden komt te hangen.(jouw quilt dan!) groeten van liesbeth

Anoniem zei

Ziet er veelbelovend uit.Trappen lopen lukt me niet maar zoals ze altijd zeggen: Gelukkig hebben we de foto's nog, die zullen er ongetwijfeld komen. Gefeliciteerd dat je in Leiden mag hangen.
Groet, Ineke

conny's quilts en creaties zei

Ha die Aart, het eerste deel van de blokken voor de Cannenburgh die jij meanderde heb ik vrijdag live gezien bij Liesbeth, toen ik mijn quilts voor de tentoonstelling bracht. Dat wordt super mooi, ik mocht het totaal ontwerp ook even bekijken maar kan me het totaal formaat nog niet goed voorstellen...groooooot en heel kleurig in elk geval! Wat leuk dat jouw quilt op de flyer voor de tentoonstelling in de Cannenburgh staat! Succes met het vervolg van dit project!

Hannie de Beer zei

Het is bijna zover dat je (jullie) werk getoond wordt .Prachtig gedaan en een behoorlijke klus! Het lijkt me echt leuk om ze in het echt te zien hangen.Dus met Hemelvaart naar Cannenburgh!
Leuk dat je ook bent geselecteerd voor leiden.