woensdag 11 mei 2011

Het ene komt, het andere gaat.

Een leuke titel, die de werkelijkheid goed omschrijft. Vorige week belde de pakjesman aan met een grote doos, die doos kende ik, want die was al eerder bezorgd en weer verstuurd. Hij was nu weer terug, gevuld met weer 6 grote blokken die ik grof mag gaan meanderen voor de tentoonstelling in kasteel Cannenburch in Vaassen. Door alle drukte van de afgelopen dagen was ik er nog niet aan toegekomen.
P1030226.JPG
Hier ligt alles op één hoop, ik moet de blokken nog wel dubbelen met lijmspray, maar voorlopig ligt er weer werk op me te wachten. De ene helft van de titel van dit bericht slaat op deze blokken. Het garen voor de blokken is erbij geleverd, na het dubbelen kan ik gelijk aan de slag, tenminste als ik eerst voor elke kleur garen eerst de spoelen gevuld heb klaar liggen. Een goede voorbereiding is me alles waard. Het tweede deel van de titel van dit bericht slaat op de onthulling die ik voor morgen heb gepland. Voor een onthulling is eerst een verhulling nodig, daarom heb ik deze foto voor jullie.
P1030227.JPG
De quilt is voorzien van een lat met schroefogen, ophangtunnel en label. Eergisteren heb ik de hoes nog gemaakt. Ik ben wel benieuwd wat de reacties zijn als ik dit officieel zal onthullen, misschien moet ik nog tissues aanschaffen. Het blijft nog even vaag, dit is het tromgeroffel wat voor de onthulling vooraf gaat. Fijne dag vandaag!

7 opmerkingen:

Birgitte aka Bietje zei

Is dat die quilt voor het grote feest? Oh, wat spannend. Ik raad je aan om zeker een grote doos tissues mee te nemen, volgens mij vloeien de tranen goed.
Ik vond hem heel goed en speciaal, en voor de ontvangers zal hij nog veel meer specialer zijn. Veel plezier morgen.

Hannie de Beer zei

Jij maakt het wel spannend zeg!Ik denk ook dat het de quilt is voor het grote huwelijksfeest?
Maar wij wachten dus gewoon af!

christina zei

je houdt de spanning er wel in aart. Heel veel plezier vandaag.

vilterietje zei

veel plezier ermee:)

conny's quilts en creaties zei

Spannend Aart om je geheime project eindelijk te gaan onthullen, ik hoop voor je dat die hele doos tussues op gaat!

marjolijn zei

Jeetje, wat weet je de spanning op te voeren! Maar ja, dan weet je ook zeker dat we terug komen op je blog!

liesjequilt zei

Vind het altijd heel spannend en emotioneel een quilt maken voor zo'n doel. zowel voor de maker als de ontvanger.
In ieder geval een goede herinnering
fijne dag
gr. Liesbeth