woensdag 29 september 2010

Het zonnestelsel is gebroken.

Ja, de pleuris is uitgebroken op mijn quilt, bij mij niet! Ik was lekker vroeg begonnen, toen de telefoon ging, of ik vandaag thuis was, Nelson zou gebracht worden. Om 10.00 uur ging de deurbel en daar was Nelson weer en hij lacht nog steeds. Wel een lekkere lange vakantie heeft hij gehad. Daarna ben ik weer lekker verder gegaan, het linker drop-deel zit nu ook vast op de quilt. Om het sterrenstelsel wat meer vaart te geven heb ik met verf wat strepen op
P1020567.JPG
de top geschilderd. Straks wil ik weleens kijken of ik er met garen ook nog extra vaart in te krijgen. De breuklijnen moeten ook nog vastgezet worden, maar hoe dat weet ik nog niet. Nu hoor ik jullie denken, nou gewoon met naald en draad. Ja dat klopt, maar ik heb nog een haasje die nog uit de hoge hoed moet komen. Ik ben ook nog even de deur uit geweest om machinenaalden te kopen en een klos metalic garen. Daar wil ik de gouden droppen mee quilten, zodat er verschil in hoogte gaat komen tussen de sterren en de ruimte er omheen. Ik heb ook plannen om de achtergrond grondig aan te pakken met machinaal quilten. Vandaag maar weer rap aan de slag!!! Morgen weer een nieuw deel van de soap.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat gebeurt daar toch allemaal, wat een enthousiasme!!
Heb jij ervaring met metallic garen? Het zal wel aan mij liggen maar bij mij breekt de draad steeds of het stroopt op. Pure ellende. Ben zóóó benieuwd.
Groet, Ineke