zondag 12 september 2010

Hier is COLOURS IN MOTION dan.

Eindelijk is de NYB klaar, de naam die ik vanaf nu niet meer gebruik, want de naam is Colours in Motion. Gistermiddag legde ik de laatste hand aan de afsluitbies, de tunnel moet nog wel vastgezet worden en 2 kanten van het label. Met spelden heb ik de tunnel vastgezet om er een lat door te kunnen steken. Henk heeft de foto gemaakt, terwijl ik de quilt fier omhoog hield. Ik ben het door alle drukte vergeten, maar dit is bericht 210 op mijn blog en ik heb 29 berichten gewijd aan deze quilt, van de eerste steekjes tot de laatste.  Nu kan ik de fel gekleurde lapjes opruimen die ik gebruikt heb, ik had ze nog steeds apart liggen, want je weet nooit of je ze nog nodig hebt. De buitenste rand is niet gequilt, ik vind dat rustiger en er zit genoeg quiltwerk in de quilt. Maandag gaat de quilt mee naar de Bee bij Thea. Vandaag ga ik naar Deventer, heerlijk zo’n dagje ‘rust’.
P1020504.JPG
De maat is 1,07 x 1,07 meter. De lat moet nog ingekort worden en aan elke kant een schroefoog en natuurlijk nog een inpakhoes. Dus er is nog wat te doen voor hij op reis kan. Voor andere quilts moet ik dat ook nog doen, ik verveel me voorlopig niet.

20 opmerkingen:

Suus zei

Goeiemorgen Aart, hij is prachtig geworden. Mooie naam ook. Wij gaan ook vandaag naar Deventer, misschien zie ik je daar nog.
Gr Suze

Hannie de Beer zei

Prachtig Aart. Een lust voor het oog!Ik hoop hem nog eens in het echt te zien?
Om hem aan de onderkant mooi strak te laten hangen zet ik er altijd een onderlat in, of wat ook heel mooi is,aan iedere punt een gordijnloodje. Ze zijn in 2 maten te krijgen bij de gordijnzaak en je naait ze in de afwerkbies!
Succes met de tentoonstellingen!

Liesbeth Wessels zei

Hallo Aart, De quilt is full motion en full-colour. Ik vind hem erg mooi. En eigenlijk heb je hem heel snel klaar gemaakt. veel plezier in Deventer, groet liesbeth

Birgitte aka Bietje zei

Ik vind hem geweldig, hij zou zó bij ons in huis mogen hangen. We zijn niet bang voor een beetje kleur.
Graag zou ik hem ooit in het echie willen zien, misschien krijg ik die kans nog.
En je mag hem met recht fier omhoog houden. Het is een waar meesterstuk geworden. Overal over nagedacht. En gelukkig voor ons heb je je gedachten met ons gedeeld. Soms mochten we je nog proberen een beetje raad te geven ook nog.

Marion zei

Hoi Aart, vind de kleuren erg mooi geworden.Heb je nog snel gedaan, als je zo doorgaat kun je iedere maand een quilt afkrijgen.Veel plezier in Deventer.

Tilly zei

Aart, eindelijk in zijn geheel te bewonderen, ziet er prachtig uit een kunststukje, nog bedankt voor je uitleg in alle creatie fases van de quilt. succes met de tetoonstelling
groetjes Tilly

MaksiTaksi zei

Wowiedewowie Aart, wat is die P*R*A*C*H*T*I*G mooi geworden. Ik heb er geen woorden voor hij is waaaaaaaanzinnig. Je kan er zo mee in een wedstrijd, gegarandeerde winnaar, voor mij in elk geval wel.
Liefs

Klaske zei

Schitterend Aart!!!Veel plezier vandaag!!

susie zei

Aart wat is ie PRACHTIG !!
Vind het fijn dat ik ook je hele verhaal rondom je werk kan volgen.
Ik hou van alle kleuren die je gebruikt hebt. M-mmm..
Deze quilt is .... WAUW !
Ik ga em seffes nog es bewonderen :)
Have fun today !

christina zei

De titel die je bedacht hebt kan niet beter gekozen kunnen worden.

Hij is werkelijk schitterend geworden.

Hilde zei

Een rustdag heb je zeker verdiend na de bevalling van deze prachtige quilt!
Colour in Motion is fantastisch mooi geworden.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met Colours in Motion Aart - hij is echt prachtig geworden.
Geniet vandaag maar lekker van de rust, je hebt het verdiend.

Ellen zei

Iedere morgen bij een kopje koffie je vorderingen gelezen, je schrijft ook zo gezellig.En nu het eindresultaat, ik vind het een vrolijke, gezellige, mooie quilt.
Groet Ellen
Ps. En wat krijg ik nu morgen bij de koffie!!!!

Linda Robertus zei

Schitterend Aart! Well done, zoals ze hier zeggen.

yvon zei

Een mooie naam voor een schitterende kleurrijke quilt

yvon zei

Een mooie naam voor een schitterende kleurrijke quilt.

yvon zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anneke van Diggelen zei

Hallo Aart, het is in 1 woord prachtig geworden wat een heerlijk kleuren allemaal!!! Je raakt niet uitgekeken..
Veel plezier ermee

Groetjes Anneke

Anoniem zei

Het is een prachtig kind geworden.

Groet, Ineke

Webredactie zei

Grappig dat je alle deelfoto´s hebt gezien, en toch nog verrast over het totaalplaatje bent, ik vind deze zo mooi!! En hoe je toch balans hebt weten te houden ondanks de kleurenpracht en kracht. Hartstikke goed!