donderdag 20 januari 2011

Cursus.

Gisteravond had ik mijn eerste cursus bij Marjon Hoftijzer. Hoe het was krijgen jullie morgen te lezen! Dit berichtje is gisteren al geschreven, nadat ik me had voorbereid door foto’s bij elkaar te zoeken die nodig zijn. Via mijn eigen foto’s en die van het internet is het gelukt een stapeltje bij elkaar te vissen. Wat ook helpt zijn reisbrochures, vorige week rolde er een boekwerk in de brievenbus van een bedrijf die cruises verkoopt over de rijn. Daar staan vaak leuke foto’s in van de rivier tegen een achtergrond van een Duits stadje. Als je die foto’s gaat onderverdelen in onderwerp kan het bij natuur, bouwstijlen enz. enz.
P1020955.JPG
Er zit wat verschil in afdrukken van de foto’s, de groenige zijn van Henk zijn nieuwe printer, de printer heeft hij gekwalificeerd als een miskoop, dus die zal eerdaags wel vervangen worden. De zwart/witte foto’s komen van de printer die ik doorgeschoven kreeg, nadat hij de nieuwe had gekocht. De meest linker foto is er één die ik nam van de beelden bij het Duivelshuis in Arnhem, de middelste foto is er één van een flatgebouw in Tilburg en de foto van de man komt van internet en heeft als onderwerp emotie, in dit geval kwaad zijn. Wat ik ermee ga doen, moet ik afwachten.
Gisteren was er geen bericht van mij, ik had niets noemenswaardigs te vertellen en al helemaal niet te laten zien, ik was met andere dingen bezig en had ook niets meer in een geheim vakje staan. Sorry, voor de kopjes thee en koffie die niet genuttigd konden worden bij een smeuïg verhaal van mijKnipogende emoticon, het was niet anders. Ik vroeg me laatst wel af, of ik het in de toekomst nog wel vol kon houden om elke dag een bericht te plaatsen, misschien dat ik in de toekomst 2 of 3 keer in de week ga publiceren. Ik moet zeggen dat mijn ochtend ook kaal is als ik niets gepubliceerd heb.

4 opmerkingen:

vilterietje zei

het is inderdaad moeilijk om elke dag wat te verzinnen, maar je moet het hoofdzakelijk voor jezelf doen.
lieve groet, riet:)

joke zei

Ik kijk inderdaad elke dag als eerste naar jouw blog, omdat jij de enige bent die elke dag een bericht hebt. (ik heb je dus gisteren inderdaad gemist ;-)Maar ik kan me voorstellen dat het lastig is. Ik neem mezelf altijd voor in ieder geval elke maandag een bericht te plaatsen op mijn blog, omdat ik dan toch ook de Steekplus blog bijwerk. Maar ik weet lang niet altijd iets te melden.
Groet,
Joke

Anoniem zei

Wist je dat koffie zonder Aart helemaal niet smaakt? Nee, ik kan het me goed voorstellen. Dat is ook een van de redenen waarom ikzelf geen blog begin, al zit ik wel eens te twijfelen.
Groet, ineke

Dea zei

Ik ben heel benieuwd hoe het was bij Marion Hoftijzer! Zelf heb ik me net ook voor een cursus ingeschreven (zie mijn blog). Ik heb er zo'n zin in!
Ik merk dat ik meestal wel iets weet te verzinnen om over te schrijven. maar met plaatsen van foto's erbij, is het toch even wat werk. Ik merk nu al dat ik dat niet elke dag wil. Maar een paar keer per week is toch ook prima? Zo lang we maar kunnen volgen wat je allemaal doet. Want ook ik kijk elke dag bij je!