vrijdag 21 januari 2011

Emmertjes.

Van Nienke kreeg ik via via 10 emmertjes, die goed te gebruiken zijn bij het verven. Of ik ze nu ga gebruiken met het sneeuwverven of verven op een andere manier, ze zijn goed te gebruiken. Deze emmertjes zijn gebruikt in de bioscoop, waar popcorn in verkocht en gegeten wordt. Bioscopen schijnen erg blij te zijn als mensen om de emmertjes vragen, want ze vragen veel ruimte in de afvalbak.
P1020957.JPG
Het is toch zonde van de grondstoffen om dit weg te gooien? Gelukkig kunnen de stofververs ze goed gebruiken, heb je zulke emmertjes nodig, gooi je zelf naar binnen, overwin je schroom en ze zullen blij zijn met je. 
De cursus van woensdagavond was erg leuk en vermoeiend, het ging over inspiratie en hoe je begint met het ontwerp van een quilt. Het gaat niet over technieken, want die kennen we wel!
Gistermorgen kwam Henk met een smile op zijn gezicht naar me toe met een paar kopietjes, ik begreep al wat de bedoeling van die smile en de kopietjes was. Het was mijn eigen schuld zei hij, hij had het net op dit blog gelezen. Ja hoor, ik werd er op uit gestuurd om een nieuwe printer te gaan kopen. Deze werkt wel goed, probleem opgelost. Bij de winkel kennen ze me al, ik heb dan een opvouwbaar steekwagentje bij me, ik hoef bijna niet meer te vragen of ze de doos even vast willen zetten met een rol plakband.
Ondertussen beginnen onze vakantieplannen ook vorm te krijgen, wat dat gaat worden lezen jullie vanzelf wel een keer.

5 opmerkingen:

vilterietje zei

nu hoef je niet meer te "emmeren" over je printer en je helemaal bezig houden met inspiratie voor je vakantie. lieve groet, riet:)

marjolijn zei

Heerlijk, alweer vakantieplannen. Ben benieuwd wat het gaat worden. Maar voor die tijd hoef je je dus niet te vervelen.

Webredactie zei

Leuk he met die gezellige stickers er nog op ;-). Tip, week ze niet af, als ze droog zijn, kun je ze er zo aftrekken.

Liesbeth Wessels zei

Handige emmertjes ! Slim idee van Nienke. vakantieplannen heeeerlijk.. wegdromen..

Dea zei

Zeker handige emmertjes! Die hebben ze niet in de bioscoop hier, maar ik heb yoghurtemmertjes van mijn moeder gekregen. Die schijnen ook heel handig te zijn.
Klinkt als een goed begin, de cursus!