zondag 16 januari 2011

Hij is er weer!

Gistermorgen liep de wekker vroeg af, of eigenlijk mijn GSM, maar waar ik geen rekening mee had gehouden, was de tijd die de GSM aangaf. Ik heb een horloge om de tijd op te zien en een telefoon is om mee te bellen, ik ben nog zo primitief. Toen de telefoon meldde dat het tijd was om op te staan kwam ik er achter dat het niet 5.00 uur was maar 4.00 uur, dan had ik genoeg tijd om rustig aan te doen, ik moest de trein van 6.47 uur hebben. Voor ik wegging had ik nog even gekeken naar de site van Schiphol en wat bleek het vliegtuig, met Henk erin, was vervroegd. Een trein rijdt gewoonlijk op tijd, daar was niets aan te doen. Henk was om 7.30 uur geland en ik kwam om 8.00 uur aan op Schiphol. De aankomsthal was ook snel gevonden en toen ik op het bord keek zag ik dat de koffers op de band lagen, dus lang kon het niet duren. Dat was ook zo, om 8.30 uur stapten we in de trein naar huis. Toen Henk uit de deuren kwam aangelopen, kwam daar een puffend iemand aan, die moe was van de lange reis en hij had ook al 2 dagen met griep in zijn hotel gezeten. Hij had daarvoor wel wat middeltjes gekocht, het meest risicoloze leek hem Advil, bij het andere middel zat zo’n lange lijst met risico’s die je liep als je het innam, dat hij daar maar niets van had geslikt. Amerika dekt zich overal voor in, denk aan de gebruiksaanwijzingen van een strijkijzer, waarbij vermeld staat dat je het niet moet onderdompelen in water. Hij was blij weer thuis te zijn en heeft genoten van een doodgewone snee brood. Alles aan eten was vet, vet en nog eens vet. Hij weet nu waarom er in Amerika zoveel dikke mensen zijn. Ik ben ook blij dat hij weer terug is!
P1020949.JPG

Ik ben maar eens begonnen de biasbandjes achter op de quilt te zetten, dat kan gewoon op de bank met een kop thee erbij en dat maakt niet veel geluid als Henk even een uiltje knapt. Misschien zijn de bandjes moeilijk te zien, want ik heb ze gemaakt van de restanten van de achterkantstof, dan vallen ze het minst op. Voorlopig ben ik hier wel even mee bezig, hoeveel bandjes het worden weet ik nog niet. Ik zal hier de link even neerzetten die gisteren niet goed gegaan was, http://www.quiltscannenburch.blogspot.com , want ik zie iemand met zijn ogen dicht, die wil ik niet storen.

11 opmerkingen:

vilterietje zei

een fijne, vetvrije zondag toegewenst. lieve groet, riet:)

Birgitte aka Bietje zei

Fijn dat Henk weer veilig thuis is. Het is zondag vandaag, dus lekker een hele dag voor jullie twee. Geniet er van.

Liesbeth Wessels zei

Gezellig weekend voor jullie en ik hoop dat Henk snel bijkomt van de vermoeienissen en de griep. groeten van liesbeth
PS als woordverificatie heb je hetro voor me uitgezocht ! Is dat een scheldwoord ?

Liesbeth Wessels zei

He Aart Je hebt bij Geta op de site het Art Quilt boek gewonnen. Bofkont ! Gefeliciteerd

Elly (creatieveling Elly) zei

Heerlijk dat Henk weer terug is
Gefeliciteerd met het boek van Geta
Groetjes Elly

Dea zei

Fijn dat Henk er weer is! Geniet maar lekker van elkaars gezelschap vandaag.
Veel plezier met de tunnels op de achterkant van je quilt. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat uitpakken.
Je hebt een prijs gewonnen, lees ik. Gefeliciteerd!

marjolijn zei

Heerlijk dat Henk er weer is. Het was natuurlijk genieten dat je even het rijk alleen had, maar vast nu weer dubbel genieten.

conny's quilts en creaties zei

Gezellig weekend gewenst samen, op reis is fijn maar thuiskomen is zeker zo leuk!
Ik ben benieuwd hoe dat wordt met al die bandjes....

Webredactie zei

Wat een serene sfeer spreekt uit dit verhaal, en wat heerlijk dat je daar zo van kunt genieten.

Inge Slaats zei

Jippie, Henk veilig terug op het honk! Laat hem maar lekker z'n uiltjes knappen, is hij zo weer opgeknapt. Ik ben zelf nog nooit in Amerika geweest, mijn DH in zijn werkzame leven regelmatig en hij kwam ook altijd thuis met verhalen over te veel, te vet en al die dikke, dikke mensen. Heel herkenbaar.
Lijkt me priegelwerk, die bandjes opnaaien, word je daar niet een beetje onrustig van? LOL

Fijne avond nog!
Inge

sylvia zei

ha, fijn voor je dat je maatje er weer is! dubbel genieten en voor Henk hopen dat hij snel weer de oude is!!!
de woordverificatie is ...flu.....heeft toch wat met de griep te maken.....;:)))