maandag 17 januari 2011

Gewonnen.

Gisteren toen ik mijn laptop opgestart had, werd ik totaal verrast toen ik het blog van Geta, http://cadouri-din-inima.blogspot.com , las. Laatst hield zij een give-away en die heb ik gewonnen.
Art-quilt boek.jpg
De titelpagina ziet er al veelbelovend uit. Ik ben benieuwd waar die boek vandaan gaat komen, want Geta woont in Brasov, Roemenië. Waar de uitgever vandaan komt is mij niet bekend. Het gaat spannend worden hoe lang het gaat duren en bovenal hoe het boek eruit ziet. Ik ben echt zeer verrast!!!
Ik ben bezig geweest met de bandjes op de achterkant vast te zetten, dat valt best mee, aan de onderkant zitten er nu drie bandjes op, aan de bovenkant komen er zes, maar die worden veel korter. Als die erop zitten ga ik beginnen met de tunnel waar de quilt aan komt te hangen. Als de tunnel vastzit ga ik de fietsspaken er pas in doen en de biasbandjes sluiten. Daarna gaat er pas een label aan met de naam. Ik weet de naam al, maar jullie moeten nog even wachten tot het zover is.
Henk heeft een goede nacht gehad, nadat hij bijna 28 uur wakker was geweest is hij al voor 7 uur zijn bed in gegaan en gistermorgen maakte ik hem om 7 uur wakker met een kop koffie en verse 4,5 minuten gekookte eieren. Hij is nog wel goed verkouden en heeft koorts dus de kruisjes onder de mails en de MSN berichten moeten nog omgezet worden in kusjes. Dat gaat wel een dag duren, denk ik, dus dan moet hij al wel op kracht zijn gekomen.

13 opmerkingen:

sylvia zei

van harte gefeliciteerd met je prijs, leuk!!

Anoniem zei

bofkont!

vilterietje zei

gefeliciteerd! en beterschap voor henk. lieve groet, riet:)

Suus zei

Wat een bof zeg leuk zo`n prijs winnen, gefeliciteerd. Vervelend dat Henk de griep heeft, hoop dat ie snel weer beter is.

pauline zei

Leuk dat je de give away gewonnen hebt. Nu maar afwachten wanneer de post het komt brengen, spannend...
Wens die arme Henk maar van harte beterschap en blijf hem maar lekker verwennen.
groetjes,

Margeeth zei

gefeliciteerd met je boek, het is een leuk boek (ik heb het zelf ook).

conny's quilts en creaties zei

Gefeliciteerd Aart, wat een leuke verrassing om zo'n mooi boek te winnen. Verwen Henk nog maar goed dan knapt hij snel weer op

Anoniem zei

Gefeliciteerd en beterschap.
Groet, Ineke

Dea zei

Gefeliciteerd met je prijs! Het lijkt me een mooi boek.
Beterschap voor Henk.

Marjolein Zrtm zei

Leuk zo'n prijs. Weer veel uurtjes plezier.
Wens Henk veel beterschap van mij (eigenlijk een onbekende). Hier thuis wordt in dit soort gevallen gezworen bij kippensoep. Uit blik of (semi)zelf gemaakt.
Recept is simpel:
potje kippenbouillon, kippenbouillonblokje, 2 maggibloekjes, kipfiletje in stukjes gesneden, vermicelli en een pakje kippensoep.
Potje, blokje in de pan en aanvullen tot tweeëneenhalve liter.
Aan de kook brengen en filetblokjes er in. Even laten koken, vermicelli en pakje erbij. Nog 10 min. laten kopen en smullen maar. Zelfs met de hittegolf van afgelopen jaar dit nog staat maken. Niet veel werk en een lekkere opkikker. Volgende dag ook nog lekker of rest even invriezen.

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

Inge Slaats zei

Gefeliciteerd Aart met het winnen van dit mooie boek (ziet er tenminste wel mooi uit aan de buitenkant)
Beterschap voor Henk en rustig aan hè als hij opgeknapt is, niet dood knuffelen hoor LOL

Groetjes,
Inge

Anoniem zei

gefeliciteerd met je mooie prijs Aart! Geniet er maar lekker van, en Henk: ziek eerst maar goed uit, komt wel goed met kippensoep en knuffels van Aart!
groetjes, Hetty

Birgitte aka Bietje zei

Proficiat, dit is echt een prijs voor jou. Laat je ons ook de inhoud eens zien?
Hopenlijk knapt Henk weer snel op.