woensdag 12 januari 2011

Verder.

Het is heerlijk om eens even in alle rust te werken aan waar ik mee bezig ben. Ik wordt niet gestoord en, voor diegene die zich zorgen maken, ik eet gewoon zoals ik gewend was. Gistermorgen kreeg ik al vroeg een reactie van Riet, het enige wat ze schreef was: Hot town, Summer in the city. Laat ik dat nu net de juiste naam voor dit quiltje vinden. De strijkplank werd weer in stelling gebracht naast de naaimachine, verf en stempels werd tevoorschijn gehaald. De naam heb ik nu over het bovengedeelte van de quilt gestempeld, gedroogd met de heatgun en rond de gestempelde letters ben ik met de BSR-voet aan de gang gegaan.
P1020939.JPG
Aan de onderkant van de quilt heb ik horizontale lijnen genaaid, hiermee moet ik nog verder. Misschien had ik eerst die lijnen door moeten trekken naar de bovenkant en daarna stempelen, daar kom ik later wel achter. Als het niet goed gaat, heb ik weer wat geleerd. Dat heb je nou eenmaal als je van alles wil uitproberen. Ik ben nu eenmaal iemand die gewoon begint, dan kan je weleens op je bek gaan, plat gezegd. Hopelijk kan ik vanmorgen vroeg weer wat doen, ik ben ook nog van plan naar Woerden af te reizen, om het museum te bezoeken. Het is de laatste week dat daar de expositie is met Art-quilts, kijk even hier http://www.stadsmuseumwoerden.nl/?p=0, velen zijn me al voor gegaan, maar nu heb ik mezelf vrijaf gegeven.
Eén vraag achtervolgd me nog, ik zie zijn gezicht bijna voor me, ik kan een deel van het lied zingen, maar wie is de uitvoerende van het nummer HOT TOWN, SUMMER IN THE CITY!

7 opmerkingen:

simone zei

Joe Cocker natuurlijk, met die rauwe, hese stem van hem.
En Woerden moet je gewoon doen, er hangen prachtige dingen. Niet alles vond ik even mooi, maar ook dat is goed.

Digna zei

Volgens mij The Kinks! Joe Cocker is een "cover". Maar ik kan het mis hebben...

Groeten van Digna

pauline zei

Ik ga voor de versie van the Lovin' Spoonfull. Daar heb ik leuke herinneringen aan.
Ben benieuwd naar het resultaat.

Liesbeth Wessels zei

Eigenlijk moet het lied kan klinken, net als in sommige verjaardagskaarten die je opent.
Veel plezier in Woerden, had eigenlijk ook nog willen gaan...
groet liesbeth

Joke Hardenbol zei

Ik heb voor je op Youtube gekeken, maar daar staan versies van en Joe Cocker en The Lovin Spoonfull.
Maar onder deze link staat dat de songtekst van Joe Cocker is.
http://songteksten.net/lyric/1121/25750/joe-cocker/hot-town-summer-in-the-city.html

Groet Joke

marjolijn zei

Je bent lekker bezig Aart. Heel veel plezier in Woerden. Ik heb de quilts in Birmingham gezien en het is zeker de moeite waard. Ik vind de catalogus ook erg leuk, met cd zodat je later nog goed details kunt zien. En net als Simone vond ik ook niet alles mooi, maar dat hoort ook zo.
En wat het quilten betreft, had je de lijnen beter niet vanuit het midden naar boven en beneden kunnen doen? En je leert nog altijd het meest van je fouten, tenminste, dat is mijn eigen ervaring.

vilterietje zei

leuke naam en het is inderdaad van lovin spoonfull. succes, riet:)