maandag 3 januari 2011

Round Robin 2011.

Gisteren ben ik toch maar eens begonnen aan de Round Robin 2011, ik had al wel een blok met de naaimachine in elkaar genaaid. De stoffen waren uitgezocht, op maat gesneden met naadtoeslag, maar toen alles in elkaar zat was het blok te groot geworden. Ik heb al meer geprobeerd op deze manier te naaien, maar het wil me maar niet lukken, ik werk liever vrijer.
P1020920.JPG
Daarom maar eens mallen gemaakt en dan ga ik het op de hand doen, aankomende week staat er weer een bee op het programma en dan kan ik beter wat op de hand doen. Om het begin van mijn blok nog niet te verraden, de eerste foto van het blok wordt op 1 februari getoond, liggen hier de 2 mallen te wachten om gebruikt te worden. Ook wil ik de stof die ik ga gebruiken nog niet verraden, vandaar dat ik daar nog geen foto van heb gemaakt. Het nieuwe jaar begint in raadselen, maar zo is het leven ook!
Gisteren was er geen nieuw bericht van mij, omdat ik andere verplichtingen had en daarom weinig tijd gehad om creatief te wezen. DS heeft eindelijk zijn sweater gekregen en was daar erg blij mee! Mijn moeder had een boekwerkje bemachtigd over haar familie, dus ook de mijne, ik ben geïnteresseerd in mijn stamboom, nu is er nog meer informatie vrijgekomen om de stamboom te vervolmaken.

3 opmerkingen:

vilterietje zei

veel succes met je geheimen, je round robin en je stamboom (iets om te quilten)lieve groet en tot....riet:)

Dea zei

Je maakt me wel nieuwsgierig! Veel succes met de Round Robin vandaag.

Daniëlle zei

Spannend hihi!! Met die twee mallen kun je heeeel veel kanten op, ik wacht rustig af! Veel plezier met het uitpluizen van je stamboom! Groeten, Daniëlle