zondag 9 januari 2011

Even pauze.

Nu ik dit bericht schrijf, het is zaterdagmorgen, bijna middag, staan we op het punt om af te reizen naar het Sheraton hotel bij Schiphol. Ik wilde jullie niet laten zitten zonder berichtje. Als jullie dit lezen, is hij waarschijnlijk al ingecheckt en is de grote wachttijd begonnen voordat het toestel gaat taxieën en de startbaan oprijdt, om vervolgens het luchtruim te kiezen. Na een laatste kus ga ik de trein opzoeken richting huis. Ik moest er wel even aan wennen toen ik vrijdag de boodschappen deed dat ik geen grote hoeveelheid groenten insloeg. Dus een kleiner zakje prei en 1 schouderkarbonade is vanavond mijn eten. De komende week wordt niet overleven, ik heb zoveel dingen te doen en kan nu gewoon lekker aan de slag, zonder me om hem te bekommeren. A.s. zaterdag landt hij weer op Nederlandse bodem, wel vroeg, 7.45 uur!! Ik heb al gekeken, als ik om 6.45 uur de trein neem van Arnhem naar Schiphol, dan ben ik daar om 8.00 uur. Het duurt toch altijd een hele poos voor de koffers op de band liggen en de uitgang gepasseerd kan worden, dus ik zal best op tijd zijn. Wil je weten waar hij zit, http://bellevue.hyatt.com/hyatt/hotels/index.jsp?null , jammer genoeg ga ik niet mee. Toen ik de ruimte had gezien met de bamboe, kreeg ik wel spijt. 

7 opmerkingen:

marjolijn zei

Maar even het rijk alleen is natuurlijk ook wel lekker. Geniet van dit weekje lekker aanrommelen in huis en het is zo weer zaterdag en dan ben je blij dat Henk ook weer terug is. Gaat hij nog op zoek naar iets leuks quilterigs voor je?

Birgitte aka Bietje zei

Ik begrijp niet dat jij Henk alleen naar Amerika laat gaan. Ik was zeker mee gegaan. Henk overdag lekker aan het werk, en ik dan overdag lekker aan het sjoppen. Volgens mij zijn er daar zat leuke (quilt) winkels. In ieder geval veel meer dan bij ons in de buurt. En die kans had ik mij niet laten ontnemen.
Maar ja, lekker alleen thuis rommelen is ook leuk. En wel zo rustig en aangenaam voor de portomonee. Je hebt henk natuurlijk wel een (lang) boodschappenlijstje meegegeven of niet?

vilterietje zei

geen spijt van genomen beslissingen hebben, gewoon genieten van je creatieve weekje.
lieve groet en tot....riet:)

Anneke van Diggelen zei

Het is toch weleens lekker om een weekje het rijk alleen te hebben!!!
Ik heb dat al jaren mijn DH is altijd een week van huis als die werken moet en natuurlijk vind ik het ook weer heerlijk als hij weer thuis is. Dus geniet maar lekker van je creatieve week. En misschien neemt hij wel iets oor je mee uit het Amerikaanse quiltwereldtje (of heb je een boodschappen lijstje mee gegeven?).

Groetjes Anneke

Liesbeth Wessels zei

Henk is naar Seattle. De omgeving daar is ontzettend mooi, er is veel te zien. Ik was beslist mee gegaan. Maar inderdaad het huis voor jezelf hebben is ook een prettige ervaring. groeten van liesbeth

Hilde zei

Ik denk dat ik wel snap wat je voelt. Het is zo dubbel want afscheid nemen is nooit leuk, maar thuis in je eentje aanrommelen en alle tijd voor jezelf hebben is ook wel eens lekker... Gelukkig is jullie weerzien weer snel!
Geniet van je creatieve week!

Dea zei

Wat een prachtig hotel! Maar thuis met je eigen spullen waar je je heerlijk creatief kunt uitleven, is het ook fijn!