zondag 14 november 2010

Afsluiting Help Jayden naar Philadelphia.

Gistermorgen heeft Henk het geld over gemaakt op de rekening van Jayden’s vader, de totale opbrengst is 400 euro. Daar ben ik erg blij mee, deze druppel zal niet toereikend zijn om 6 maanden Philadelphia mee te overbruggen, maar er zijn meer acties geweest. Misschien wordt het wel besteed om cadeautjes mee te kopen, maar dat is niet aan mij om te beslissen.
P1020739.JPG
Vanaf nu is het mailadres ook afgesloten. Iedereen die mee heeft geholpen de actie tot een succes te maken hartelijk dank!!
Ik heb nog 2 bestellingen lopen voor de actie, maar daar was geen tijd aan gebonden, het waren bestellingen in de trant van: dit is de maat van mijn agenda en maak er maar iets van! Hele leuke opdrachten zijn dat, want ter afwisseling van de dingen die ik aan de lopende band maakte, waren dit bestellingen waar ik even over na moest denken. Ik had deze omslag al laten zien afgelopen week, er zitten hand geverfde stoffen in en commerciële, daarna is er gewerkt met ontkleurder en donderdag heb ik er met zilverkleurige printverf nog een zeefdruk overheen gezet. Gisteren heb ik het afgewerkt met rechte steken in banen met grijs garen, zwart garen en koperkleurige metalic garen. Binnenkort, ik denk na onze midweek zal dit op de mat ploffen bij degene die dit besteld heeft. Nu nog 1 bestelling te gaan. Gisteren had Hannie gereageerd met de vraag of er prijsverschil zit in het zelf maken van de ontkleurder ten opzichte van kant en klare ontkleurder. Ik heb daarvoor bij Stof tot verven gekeken en bij Zijdelings, stof tot verven verkoopt alle benodigdheden en Zijdelings biedt wel ontkleuringspasta aan maar is niet altijd voorradig, ook een prijs werd niet gegeven. Nu heeft Nienke dat al uitgerekend, kijk hiervoor bij de reacties van het bericht van gisteren en klik op de link. In grote lijnen komt het erop neer, dat ontkleurder omgerekend per 100 ml 66 cent kost, gebruik je er nog 2 gram Procion MX door, wat de stof ontkleurd en daar de toegevoegde kleur voor in de plaats zet, dan ben je 10 cent duurder uit, dus 76 cent. Het maken van de pasta is een fluitje van een cent, ik moet er wel bij vertellen dat ik afgelopen week bij de Kijkshop een keukenweegschaaltje heb gekocht voor 9,99 euro. Die ga ik alleen gebruiken om mijn gif te mengen, zoals ik dat noem. Het gekke aan dit weegschaaltje is dat er ook een klokje op zit en die kan zelfs terug tellen. De tijd loopt bij mij dus terug, ik moet nog even goed kijken in de gebruiksaanwijzing hoe ik dat weer goed kan krijgen, want hier in huis loopt de tijd niet terug. Hoe jammer dat vaak ook is.

8 opmerkingen:

vilterietje zei

mooi bedrag voor jayden en je hebt helemaal gelijk: het is niet aan ons om het geld uit te geven. ik hoop dat jayden bater wordt en dat is het allervoornaamste.
niet te veel gif mengen en een fijne zondag en tot....riet:)

Geckoboxes zei

Hoi Aart, wat een geweldige bedrag heb jij bij elkaar weten te halen! Hier heb je met hart en ziel aan gewerkt! Het nieuwe project 'gifmengen' is ook erg interessant! Veel succes ermee!

Webredactie zei

Kant-en-klare discharge is ongeveer 3 euro per 100 ml, Klik hier, grote voordeel is dat het altijd klaar staat, grote nadeel is dat de kracht er na 2 jaar oid. af gaat.
Verder hou ik de ´fingers crossed´ dat mijn brievenbusklep binnenkort kleppert ;-). Wat is die mooi!

Hannie de Beer zei

Een geweldig bedrag heb je bij elkaar gewerkt Aart! Wat zullen ze er blij mee mee zijn!

Dank je voor de uitleg van de ontkleurder.
Ik ga het nu toch maar eens zelf maken.

Webredactie zei

Sorry, ik vergeet nog wat, bij zelfgemaakte etspasta kun je ook de intensiteit variëren door meer of minder etspoeder aan het mengsel toe te voegen.

Tonny zei

Mooi, Aart. Een heel gewaagde combinatie van kleuren. Ik zou er zelf niet opgekomen zijn maar het resultaat is erg mooi. Wat een creatieve geest al niet vermag!
Gefeliciteerd met het succes van je actie voor Jayden. Ik denk dat zijn ouders het enorm op prijs gesteld hebben. En € 400,- is bepaald niet niks. Daar kun je in Amerika heel keren van gaan uit eten.

Patty Biermans zei

Het doet me goed om te lezen dat je zoveel opgehaald hebt. Ze zullen er zeker blij mee zijn. Nu maar hopen dat Jayden beter wordt. De hoesjes voor agenda's blijven wel in trek dus je zult waarschijnlijk nog meer opdrachten krijgen. Groetjes....Peebee

Inge Slaats zei

Supergaaf, zo véél geld voor Jayden!

Liefs,
Inge