woensdag 10 november 2010

De achterstanden wegwerken.

Net als gisteren heb ik me op de huishoudelijke taken gestort, ik ben nog niet helemaal klaar, maar het schiet op. Er druppelde nog een nabestelling binnen, die ligt klaar voor verzending. Ik moest vanmiddag nog even een deur uit, vergat natuurlijk mijn fototoestel. Ik dacht nog een foto te maken voor
DSCF4921.JPG
vandaag op dit blog, maar gelukkig werd ik gered door Marjon Hoftijzer, de foto’s die vorige week dinsdag zijn gemaakt bij de workshop over het versmelten van plastics. Daar heb ik de foto uitgehaald waar ik zelf op sta, tijdens de presentatie van de probeersels die ik het beste vond van de dag.
Wat ik nog vergeten ben mee te delen is dat ik afgelopen vrijdag de Patchwork Profesional kocht en daar mijn quiltje Zigzag door kleurenland in terug vond. De rest van de dag is niet zo interessant geweest om mee te delen, vandaar dit korte berichtje. De komende dagen hoop ik even tijd te vinden om een T-shirt te zeefdrukken voor Guido, voor in zijn schoen met Sinterklaas.

3 opmerkingen:

vilterietje zei

je staat er patent op!!!
lieve groet en tot....riet:)

Anoniem zei

Aart leest voor uit eigen werk...
Leuk hoor.
Groet, Ineke

Marie-Anne-Jos├ę zei

Wat een leuke tijd die schoenzettijd met Sinterklaas, ik genoot daar altijd enorm van,het is zo gezellig, veel plezier samen met Guido!!
Groetjes van Marianne