vrijdag 5 november 2010

Quiltmarkt Bennekom!!

Nee, hij is niet ziek, maar wel heel druk. Dus mocht ik voor één keertje een berichtje  op ‘zijn blog plaatsen. Anders “mag” ik alleen de technische dingen regelen ;-)

Laat ik me dan eerst maar even voorstellen zoals het hoort, mijn naam is Henk en ik ben de echtgenoot van die creatieve bezige bij.

Genoeg over mij, nu even waarom dit bericht toch echt geplaatst moet worden, morgen is namelijk de Quiltmarkt in Bennekom.

De markt vindt voor de vierder keer plaats, dit keer van 10.00 tot 16.00 uur.
Er kan kennis worden gemaakt met patchwork en quilten. Deze markt is zowel voor beginnende als meer ervaren quilters. Er zijn lezingen, verkoop van allerlei quiltmateriaal, een expositie van circa vijftig quilts, demonstraties in diverse technieken, informatie over cursussen en workshops tussen 11.00 en 16.00 uur.
Hiervoor kan men ter plekke inschrijven. De quiltmarkt wordt afgesloten met een verloting. De entree is 3,50 euro.

Het adres is dus Brinkstraat 39 en niet zoals op een aantal andere plaatsen te lezen is 30.

Maar ook zal Aart voor Jayden zijn inmiddels beroemde dummy’s, harten, geurzakjes, en ik meen gehoord te hebben ook nog wat boeken te gaan verkopen.Ook de dummy’s van Ineke “de Engel van Vlaanderen” en kaarten van Hetty zullen gekocht kunnen worden. Last but not least de gelinieerde dummy’s van Marjon Hoftijzer. Die kosten inderdaad in verhouding niet niks, maar je moet ze gezien en gevoeld hebben om door te hebben wat een prachtige unieke exemplaren dit zijn. Voor alles geldt dat er geen kosten worden gerekend dus het volledige bedrag gaat naar het goede doel.

Komt dus allen en maak er een mooie dag van in Bennekom.

3 opmerkingen:

vilterietje zei

Ha Henk! Je hebt je man hartstikke tof vervangen, je mag vaker meedoen:)
lieve groet en succes voor Aart morgen en tot....Riet

Anoniem zei

hallo waarnemer, dank voor je duidelijke verhaal!
doe Aart de groeten van me en vooral heel veel plezier morgen
groeten, Sylvia

Liesbeth Wessels zei

He Henk,
Zoals een goede partner betaamt, neem jij de honeurs waar. Dank je wel voor je toelichting. en Aart voor morgen heeeeeeel veeeeeel plezier en succes !! groet liesbeth