zaterdag 27 november 2010

Give-away, weggevertje.

Vandaag start ik een Give-away om te vieren dat er al 40.000 bezoekers langs zijn geweest, maar daarover aan het eind van dit bericht.
Gisteren ben ik verder gegaan met de sterren, waar ik dit blog ook mee ben begonnen, dat was in Februari jongstleden.
P1020819.JPG
Nog 2 sterren moeten er toegevoegd worden en dan is de helft van deze top klaar, dat zal nog wel even duren, want ik heb besloten dat ik op de bee’s verder ga met de sterren. Ook in de avonduren zal ik er weleens aan werken, dus snel zal het niet gaan. Gisteren ben ik ook begonnen om geverfde stof te ontkleuren om daarmee een agenda omslag te maken, ja Lia, het gaat er van komen. Ik moest ruimte voor mezelf en in mezelf hebben om er mee verder te gaan, in het weekend heb ik meestal niet zoveel afspraken en dingen die moeten. Ik laat er nog geen foto van zien, het moet een beetje spannend blijven.
Een paar dagen geleden vroeg ik op deze plek over een potje kleurloze transferverf, ik heb daar geen antwoord op gekregen, maar ik kan jullie het antwoord geven. Afgelopen dinsdag met de workshop vroeg ik het aan Marjon Hoftijzer en zij wist het gelukkig.Transfer verf schilder je op papier, je laat het drogen en daarna kan je het op stof, lutrador en tal van andere materialen strijken. Deze vellen papier kunnen 5 tot 6 keer gebruikt worden voor het papier geen verf meer afgeeft. Je kan de verf mengen met de kleurloze verf om de kleuren te verzachten, je krijgt dan pasteltinten. Je kunt de transferverf ook verzachten met water, maar dan kan je de verf maar 1 keer overbrengen. Het beste is om het vermengen met water pas toe te passen als het potje met verf bijna leeg is, op deze manier kan je het tot de laatste druppel gebruiken.
Nu de Give-away, ik heb zitten denken wat ik weg zou geven, koop ik iets of doe ik het met iets wat ik zelf heb liggen. Jullie kennen mij van het gebruik van batikstoffen, ik
P1020817.JPG
heb besloten om Fat-Quarters te gaan snijden van deze batiks, welke het worden hou ik even voor me, dan is het spannender voor iedereen! Vindt je deze stoffen ook het einde, vul dan het lijstje in met je naam en mailadres in. Ik geef jullie de tijd tot dinsdag 18.00 uur. Ik zal eens met Henk gaan brainstormen op welke manier we de trekking gaan doen, voor ik het vergeet en morgen commentaar ga krijgen, Henk heeft voor het lijstje gezorgd.

15 opmerkingen:

Hilde zei

Hoi Aart, wat een leuke give-away! Ik ben helemaal weg van batiks! Nog gefeliciteerd met de 40.000ste bezoeker, dat is inderdaad een mijlpaal.
Geniet van een mooi weekend!

Liesbeth Wessels zei

Altijd spannend, kijken of al jouw lezers zich nu melden.

vilterietje zei

prachtige batiks, jammer dat ik niet wuilt, anders had ik met plezier meegedaan aan de give-away!
veel plezier met de trekking en tot.....riet

sylvia zei

hallo Aart, gefeliciteerd met zoveel bezoekers!
dat krijg je ervan als je zoveel leuke en bovenal informatieve blogjes schrijft.....;)
ik ding niet mee, hoor, heb genoeg in huis!!
fijn weekend, liefs, Syl

Madammeke Ongeduld zei

heb nog niet zoveel met batikstof gewerkt maar vind ze zalig

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de ruim 40.000ste!! Het gaat hard hè, hoe zou dat toch komen?
Groet, Ineke

conny's quilts en creaties zei

Wat een leuke give away en ook een mooi systeem om emailadressen op te vragen. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
Mooie sterren heb je al gemaakt! Fijn weekend

Klaske zei

Gefeliciteerd Aart met zoveel bezoekers!!!Lekker door blijven bloggen...
Je weet dat ik gek op felle batikstoffen ben, dus ik doe graag mee aan je give-away! Leuk formulier heeft Henk trouwens gemaakt, dat had ik nog niet eerder gezien. Fijn weekend

Anoniem zei

Hoi Aart,gefeliciteerd met de 40.000ste bezoeker.jouw blog leest als een vervolg verhaal en dat vind ik er zo leuk aan.Ga vooral door.Ik geniet er elke dag weer van.
Goed weekend Marrie-jette.

Hannie de Beer zei

40.000 al wat een druk bezochte blog heb je! Ik kijk ook steeds met plezier. Op naar de 50.000ste!

Ook ik ben gek op batiks!

Marion zei

Gefeliciteerd met je 40.000 ste bezoekers, je gaat harder dan ik.

Unknown zei

God, wat is die Henk toch knap met zijn lijstje! Ja, ik hou heel erg van batiks, dus ik heb hierbij mijn mailadres opgegeven!
Succes met je sterretjes!

Marloes zei

Leuke actie. Gefeliciteerd met zoveel bezoekers!!! Daar ben ik er dus 1 van, ik kom regelmatig langs

Margeeth zei

Van harte gefeliciteerd Aart, zoveel bezoekers al! Slim om gelijk een tellertje te plaatsen.

marjolijn zei

Aart wat veel bezoekers! Zover ben ik nog lang niet. En weet je wat het leuke is? We blijven gewoon ook in de toekomst bij je op bezoek komen.
gr. Marjolijn