dinsdag 16 november 2010

gearriveerd.

Om ongeveer 10 uur vertrokken we gistermorgen met de trein richting Zwolle, daar stapten we over op de trein naar Leeuwarden. Daar hebben we rustig zitten lunchen en toen weer verder met de trein naar Harlingen. Hoe verder we richting Friesland gingen hoe beter het weer werd.
P1020741.JPG
P1020741.JPG
In Harlingen aangekomen was het Hotel dichtbij te vinden. We blijken de bruidssuite te hebben, niets mis mee, met een balkonnetje. Vanaf dat balkon kregen we dit uitzicht, het is een groot zeilschip, er wordt hier in het hotel gesproken over een tallship, maar volgens Henk is het schip daar te klein voor. We hebben eerst even rustig op de kamer gezeten, de koffer moest ook uitgepakt worden, daarna kwam het inloggen op  het draadloos netwerk en mijn mailadres opzoeken. Toen ik jullie reacties weer kon lezen voelde ik me al meteen thuis. We hebben geen plannen voor de hele week gemaakt, we zien wel. Het is best wel wennen om op het kleine laptopje wat ik bij me heb het bericht te schrijven, het toetsenbord is weer iets anders. Als ik een punt achter de zin wil zetten staat er ineens een komma.
P1020742.JPG
P1020742.JPG
Op de foto is onze kamer te zien, we zitten op een hoek en hebben daarom in 2 muren ramen, lekker veel licht. Gisteravond heerlijk gegeten, mijn dessert bestond uit chocola, Henk vroeg nog hoeveel kilocalorie├źn dat zou zijn, volgens mij kan je dat beter uitdrukken in Megaton. Hoe we hier slapen vertel ik aankomende week wel, want terwijl ik dit schrijf moeten we nog gaan slapen, maar als jullie dit lezen, zit het ontbijt er al op. Straks om 12.00 wordt mijn bestelde boek bezorgd.
P1020744.JPG
P1020744.JPG
Het ziet er gezellig uit hier, met de schepen aan de kade, straks Harlingen maar eens gaan verkennen.

6 opmerkingen:

vilterietje zei

en....al klaar met ontbijten?
harlingen is zo'n leuke plaats en gezellig om uit te gaan ook nog.
veel plezier en tot....riet:)

Tilly zei

Veel plezier toegewenst met z'n 2tjes.
groeten Tilly

Liesbeth Wessels zei

Nou laat ik nou denken dat je in vlissingen zou zitten. Ik dacht gisteren nog "dat wordt een extra lange reis" . Maar je zit in het hoge noorden. Ik wens jullie goed weer en veel plezier toe. groet liesbeth

Anoniem zei

Ik zie al een lampje staan waar je 's morgens vroeg bij kan hobbyen.
Groet, Ineke

conny's quilts en creaties zei

Veel plezier in het prachtige Harlingen. Doen jullie ook een dagje Terschelling of Vlieland?

Suus zei

Leuke foto`s Aart, mijn roots liggen in Friesland, dus die spreken me wel aan. Fijn week.