dinsdag 23 november 2010

Ik blijf maar voorbereiden.

Ja, morgen heb ik deel 2 van de workshop plastics versmelten van Marjon Hoftijzer, dit keer gaan we niet alleen versmelten, maar er ook iets mee doen. Ik neem 4 sandwiches mee, dat wil zeggen gekleurde bovenlap, hobbs en onderlap, de 3 lagen zijn met tijdelijke spuitlijm op elkaar gelijmd.
P1020804.JPG
Dit zijn de sandwiches, die ik vandaag ga gebruiken, met zelf geverfde lappen. Er zijn 3 kleine, ongeveer 20 x 30 cm en 1 grote, zodat ik die later om een canvas schilderijlijst kan spannen, de maat van dat canvas is 24 x 30 cm. Voor ik met de voorbereidingen kon beginnen moest eerst de was weg gewerkt worden, bijna 2 uur staan vouwen en strijken en eindelijk wist de kledingkast niet meer dat we op vakantie waren geweest. Ik neem minder plastic mee naar Groningen, want alles moet wel in een tas passen, de naaimachine moet ook mee. Ik denk dat ik straks met wat moeite de trein in kom, maar dan wachten de mensen achter me maar even.
Als jullie dit lezen ben ik allang weg, de wekker staat op 5.00 uur, want ik moet de trein van 6.40 uur hebben, om wat meer armslag te hebben als ik in Zwolle de trein mis. Deze week is Henk nog vrij, normaal loopt de wekker voor hem af, nu eens voor mij. Morgen zal ik berichten hoe het was en foto’s zal ik ook maken als ik eraan denk.

1 opmerking:

vilterietje zei

een goed voorbereide man, telt voor 2!! veel succes met al je experimenten en ik hoop dat je nu (kwart voor 6) ongeveer thuis aan het eten zit. lieve groet en tot....riet:)